Boto repair

Afdrukken

Is Boto repair incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Het Zuid 31 , 9203 TB Drachten, Friesland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Boto repair

Als trotse eigenaar is het vervelend als er schade ontstaat aan uw boot. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om zowel kleine als grote schades vakkundig te repareren. Indien nodig wordt het polyester opnieuw gelamineerd en verstevigd. Uniek is dat wij de kleur van de gelcoat zodanig kunnen mengen/aanmaken dat u nauwelijks of geen verschil ziet met de originele kleur.

Wilt u uw boot laten conditioneren (polish&wash), dan kan dat ook bij ons. Daarnaast gebruiken wij verschillende innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten om het polyester te beschermen. Hierdoor blijft de conditie van het polyester in goede staat en is onderhoud zeer eenvoudig.

Tevens is reparatie op locatie mogelijk. BOTO-repair is gevestigd in Friesland en bestrijkt ook de omliggende provincies.

Voor een vrijblijvend deskundig advies kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Drachten Friesland

Is Boto repair in Het Zuid 31, Drachten Friesland 9203 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Reparatie diensten in Drachten Friesland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Reparatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Drachten Friesland, 9203 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3810577]