Groene Ladder

Groene Ladder van Enviso Ingenieursbureau

Door: Enviso Ingenieursbureau  05-10-2011
Trefwoorden: Begeleiding, Onderzoek, Adviesbureau

Het product de GROENE LADDER is ontwikkeld door Enviso Ingenieursbureau. Dit naar aanleiding van de maatschappelijke ontwikkeling en concrete vragen uit de markt.

Met de GROENE LADDER kunnen organisaties middels een audit en begeleidingstraject op praktische en onafhankelijke wijze inzicht verkrijgen hoe duurzaam zij presteren en waar een organisatie zich kan verbeteren. Niet alleen voor de interne organisatie biedt de scan veel voordelen. Wat misschien nog wel belangrijker is, is dat een organisatie met de scan ook naar externe partijen kan aantonen hoe zij presteren. Iets wat voor steeds meer organisaties een belangrijke voorwaarde wordt bij het inschakelen van diensten of het aankopen van producten.

Trefwoorden: Adviesbureau, Begeleiding, Certificering, Duurzaamheid, Groene Ladder, Haalbaarheidsstudie, Ingenieursbureau, Onderzoek,

Contact Enviso Ingenieursbureau

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Enviso Ingenieursbureau

Advisering GWW van Enviso Ingenieursbureau thumbnail
06-02-2013

Advisering GWW

Door de ruime ervaring op het gebied van civieltechnische ondersteuning bij grond-, weg- en waterbouw projecten kunnen projectleiders van Enviso voor opdrachtgevers een meerwaarde zijn als het gaat om ondersteuning en advisering.


KAM-consultancy van Enviso Ingenieursbureau thumbnail
05-10-2011

KAM-consultancy

De Lead auditors van Enviso ondersteunen bedrijven bij certificeringstrajecten, zoals ISO en VCA. Daarnaast houdt de afdeling KAM-consultancy zich met diverse vraagstukken op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid en Milieu.


Duurzaamheid van Enviso Ingenieursbureau thumbnail
05-10-2011

Duurzaamheid

Enviso Ingenieursbureau is de succesvolle link tussen idee en succes in de praktijk. Wij, de ingenieurs van Enviso, hebben de de juiste kennis, ervaring en vaardigheden op het gebied van duurzaamheid.


Detachering van Enviso Ingenieursbureau thumbnail
05-10-2011

Detachering

Wanneer u als organisatie kampt met tijdelijk capaciteitstekort of behoefte heeft aan een vakinhoudelijke specialist, dan kunt u terecht


Milieutechniek van Enviso Ingenieursbureau thumbnail
05-10-2011

Milieutechniek

De afdeling Milieutechniek binnen Enviso houdt zich bezig met de uitvoeringsaspecten op het gebied van de bodem problematiek. Opdrachtgevers zijn


Advisering Milieu van Enviso Ingenieursbureau thumbnail
05-10-2011

Advisering Milieu

De afdeling Milieuadvies verzorgt milieutechnische ondersteuning in voornamelijk de voortrajecten.