Envirodeck houtcomposiet terras- en steigerplanken

Envirodeck houtcomposiet terras- en steigerplanken van Fiberplast

Door: Fiberplast  06-06-2011
Trefwoorden: Onderhoud, Renovatie, Terras

Van ontwerp tot realisatie
Fiberplast BV kan u op velerlei gebied ondersteunen en adviseren. Door jarenlange ervaring met kunststof en composiet producten en de toepassing daarvan in een diversiteit aan projecten zowel in de woning- en utiliteitsbouw als in de GWW sector kunnen wij u snel en adequaat adviseren. Indien gewenst kan hierbij door ons worden terugvallen op een specialistisch team van professionals.

Een toenemend aantal relaties weet ons te vinden en profiteert van onze expertise van het relatief jonge maar specialistische bouwmateriaal Envirodeck hout-kunststof-composiet.

UNIEK: kosteloze opstartservice
Bij projecten vanaf 500 m2 wordt een kosteloze opstartservice meegeleverd. Deze service bestaat in hoofdlijnen uit een toelichting op de installatievoorschriften aan de opdrachtgever en een leginstructie aan de installateur op locatie.

Bijzonderheden
Brandveilig
Tot Brandklasse Cfl-s1 leverbaar, geen druppelgedrag bij brand. Toegestaan boven 11 mtr. hoogte, Serie Solid is goedgekeurd voor toepassing in vluchtroutes NEN-EN 13501-1 en voor toepassing in vluchtwegen.

Lichtgewicht
22 kg/m2 voor een complete dek-oplossing inclusief onderconstructie en RVS clips.

Voordelig
Concurrerend geprijsd, voordeliger in aanschaf als traditionele alternatieven. Lagere installatiekosten door eenvoudig (verdekt) clipsysteem.

Duurzaam
Duurzaamheid Klasse 1 gecertificeerd, duurzamer als Azobé. Theoretische levensduur meer dan 50 jaar!

Kleurecht
Delta EAB na 10 maanden klimaatkamer lager dan 5. Vergrijst niet en is UV-resistent.

Slijtvast
Hogere slijtvastheid als Vuren, Bilinga en Bankirai

Innovatief
Gesloten dek met een flexibele voegdichting middels een rubber doosprofiel.
Markeyetec oppervlaktebehandeling verhoogd de antislipweerstand van 0,70 tot 1,17 µ.

Onderscheidend
Kan conform risicoklasse 1 t/m 4 van NEN-EN 335-1 in GWW projecten worden toegepast. Zet slechts 2 mm/m1 uit bij 40 °C temperatuurverschil !!!

Bewezen kwaliteit
Nederlandse testrapporten zijn op de website in PDF-formaat te downloaden.   

Speciale oplossingen
Vloer- / galerijophoging
Voor verhoogde vloeropstellingen hebben wij passende oplossingen in eigen huis beschikbaar. Hiertoe beschikken wij over in hoogte verstelbare vloerdragersystemen uit polypropyleen en polycarbonaat van de wereldmarktleider Buzon. Voor stationaire ondersteuning beschikken wij over een compleet gamma Enviroflex - Reguol vloerdragers en daklopers vervaardigd uit polyurethaan gebonden rubberscrap.

Gesloten dek
Een nieuwe ontwikkeling is het gesloten dek welke in nauwe samenwerking met een toonaangevende Nederlandse producent van rubberprofielen is ontwikkeld.

Antislip
Standaard beschikt het loopvlak van Envirodeck reeds over een antislip weerstand gelijk aan nieuwe bankirai vloerdelen. Desalniettemin bestaan er projecten waarbij hogere eisen aan de antislip waarden worden gesteld. Voor die specifieke gevallen zoals bijvoorbeeld bij loop- en fietsbruggen, hebben wij de mogelijkheid om een antislip laag (kwartszand) aan te brengen zodat de antislip waarde tussen de 0,70 tot 1,17 µ komt te liggen.

Klantspecifiek
Speciale kleuren, profielen en afmetingen zijn, onder voorwaarden, in overleg mogelijk.  

Fiberplast BV werkt uitsluitend met duurzame producten vervaardigd uit gerecyclede grondstoffen, vrij van onwenselijke ingrediënten. 

Zie website voor meer informatie. 

Trefwoorden: Afdichting, Antislip, Balkon, Bezand, Composiet, Dakterras, Dek, Envirodeck, Fiberplast, Hkc, Houtcomposiet, Houtkunststof, Kunsthout, Kunststof, Kunststof Producten, Kunststoffen, Onderhoud, Regupol, Renovatie, Rubbertegels, Speeltoestellen, Steiger, Steigerdeel, Steigerdelen, Steigerplank, Stootrubber, straatmeubiliar, Terras, Terrasplank, Vloerdrager, Waterdicht, Wpc, Zeewaterbestendig,

Andere producten en diensten van Fiberplast

100.000 Buzon vloerdragers op ruim 200 meter hoogte van Fiberplast thumbnail
03-05-2011

100.000 Buzon vloerdragers op ruim 200 meter hoogte

Buzon vloerdragers zijn een betaalbare, hoogwaardige oplossing om vloeren te verhogen. Het belangrijkste voordeel wordt tijdens de montage behaald, winst op uren! Meer informataie, zie


Fiberplast BV introduceert haar nieuwste innovaties in houtcomposiet van Envirodeck™ van Fiberplast thumbnail
21-04-2009

Fiberplast BV introduceert haar nieuwste innovaties in houtcomposiet van Envirodeck™

Envirodeck gesloten dek en antislip toplaag.


+++ NIEUW PRODUCT: REGUPOL VLOERDRAGERS +++ van Fiberplast thumbnail
06-12-2008

+++ NIEUW PRODUCT: REGUPOL VLOERDRAGERS +++

Fiberplast BV breid haar leveringspakket uit met Regupol stationaire vloerdragers.

Na de succesvolle introductie van de Buzon® traploos verstelbare vloerdragers eerder dit jaar, wordt het leveringspakket per 1 januari aanstaande verder uitgebreid met stationaire vloerdragers uit gerecycled rubberscrap genaamd Regupol.

 


VLIELAND KIEST VOOR DUURZAME ENVIRODECK™ STEIGERPLANKEN van Fiberplast thumbnail
16-09-2008

VLIELAND KIEST VOOR DUURZAME ENVIRODECK™ STEIGERPLANKEN

Drachten,

Op 25 februari 2008 heeft Fiberplast BV ruim 26 kilometer Envirodeck™ steigerplanken uitgeleverd voor de revitalisering van de jachthaven op het Waddeneiland Vlieland.

Fiberplast BV is een internationale handelsonderneming in duurzame bouwmaterialen zoals Envirodeck™ steigerplanken, terrasdelen en Buzon® vloerdragers. De onderneming bezit sinds augustus 2007 de Europese verkooprechten van het merk Envirodeck™. In januari 2008 zijn hier de v