Smaak Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Richterlaan 5 , 9207 JT Drachten, Fryslân

E-mail

Over Smaak Van

Maaltijdservice Noord is gevestigd in Menaldum en komt voort uit Maaltijdservice Fryslân. In 1970 is Maaltijdservice Fryslân gestart met het zogenoemde ‘tafeltje-dek-je’-concept. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een maaltijdleverancier van formaat.
De kernactiviteit van Maaltijdservice Noord is het ambachtelijk bereiden van koelverse maaltijden en het uitvoeren van fijnlogistiek naar de gebruiker. Wij onderscheiden ons door een eigen productie met verse grondstoffen, geschikt voor long-stay gebruikers.
Naast bulk en individueel geportioneerde maatwerk maaltijden, leveren wij ook standaard koelverse maaltijden, evenals diepvriesmaaltijden, biologische diepvriesmaaltijden, boodschappen en catering. Wij bieden een compleet pakket voeding aan huis, ondersteund door diensten zoals sleutelservice en magetronverhuur.
Maaltijdservice Noord is een HACCP en IIP-gecertificeerd bedrijf en werkt via de ISO 9001 norm.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Drachten Fryslân

Is Smaak Van in Richterlaan 5, Drachten Fryslân 9207 JT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817393]