Rondvaartboot Friesland

Afdrukken

Is Rondvaartboot Friesland incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: 9264 TW Earnewâld, Friesland

E-mail

Over Rondvaartboot Friesland

Rondvaartboot Friesland arrangementen


Wilt u varen met een groep? Of het nu gaat om een bedrijfsuitje in Friesland bij het Princenhof gebied, een jubileum, een familiedag, een schoolreisje of andere groepen van meer dan 8 personen, Rondvaartboot Friesland zorgt voor een onvergetelijke dag! IMG_7257SKS – Skûtsjesilen 2016 (afvaart Earnewâld)
U kunt nu reserveren voor de wedstrijden van het SKS-Skûtsjesilen 2016. Beleef de wedstrijd van dichtbij op de rondvaartboot, exclusief voor uw gezelschap.
De middag wordt compleet voor u verzorgd. Er zijn hapjes en drankjes aan boord, en na afloop van de wedstrijd kunt u met uw hele gezelschap barbecuën.

Wij helpen u graag aan een passende offerte! Neem direct contact op.Nieuw watersportprogramma:


Een middagje op het water zelf waterskiën, zeilen, zwemmen, of met z’n allen achter een rubberboot hangen aan een plastic banaan? Vanaf 10 personen! Ideaal voor een bedrijfsuitje in Friesland.

Aan boord van onze rondv

Kaart

Andere diensten in de buurt van Earnewâld Friesland

Is Rondvaartboot Friesland in Earnewâld Friesland 9264 TW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer friesland diensten in Earnewâld Friesland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Earnewâld friesland per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Earnewâld Friesland, 9264 TW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813375]