window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":31,"ttGuid":"280805F7F268F29B","agent":""} <title></title> <meta content="OpenOffice.org 2.4 (Win32)" name="GENERATOR" /><style type="text/css"> <!-- @page { size: ..." />

ICIT blijft groeien; recessie of niet

ICIT blijft groeien; recessie of niet van Icit Solutions

Door: Icit Solutions  19-06-2009

Volgens commercieel directeur Joël Heiner is de groei te danken aan nieuwe opdrachtgevers van zowel binnen als buiten Friesland. “Binnen onze provincie hebben wij onze positie als breed inzetbaar internetbureau versterkt. Wij realiseerden bijvoorbeeld alle websites van het MCL, maar werken ook voor het Friesland College, Friso Bouwgroep en Koopmans Meel ”.

Binnen de Benelux blijven wij uitdagende webprojecten realiseren voor multinationals, provincies, onderwijs- en zorginstellingen. Onze groei is te danken aan een gebalanceerde mix tussen nieuw werk voor bestaande klanten en anderzijds compleet nieuwe opdrachtgevers. Daarnaast bieden wij een breed assortiment internetdiensten en richten wij ons niet op specifieke sectoren. Daarom hebben wij relatief weinig last van de huidige economische recessie”. ICIT heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Deze zullen zich uiten in nieuwbouw in Franeker, aanbod van werkgelegenheid - en het stimuleren van kennis - in de regio.