ICIT levert moderne nieuwe website Medisch Centrum Leeuwarden

ICIT levert moderne nieuwe website Medisch Centrum Leeuwarden van Icit Solutions

Door: Icit Solutions  06-11-2008

Transparante website
Mcl.nl voorziet een uiteenlopende doelgroep van informatie. Daarvoor was het van belang dat de nieuwe website zeer transparant en gebruiksvriendelijk zou worden. Naast een overzichtelijke sitestructuur wordt er tevens gebruik gemaakt van lettervergroting en kan de website zelfs worden voorgelezen.

Naast mcl.nl werd er ook een groot aantal andere websites voorzien van een nieuw eenduidig uiterlijk. Deze websites vallen allemaal onder Zorggroep Noorderbreedte waar het MCL onderdeel van uitmaakt. Al deze websites worden aangestuurd vanuit het door ICIT ontwikkelde enterprise content management systeem Xtive CMS.

ICIT groeit door
Volgens commercieel directeur Joël Heiner sluit dit project naadloos aan bij de klantportfolio van ICIT. “Binnen de zorgsector werkten wij al voor partijen als Kwaliteitsinstituut voor de gezondheidzorg CBO, Integrale Kankercentra Nederland en verschillende jeugd- en thuiszorginstellingen. Het volledig verzorgen van de algemene website van een van de grootste ziekenhuizen van Noord Nederland vormde naast een mooie uitdaging tevens een perfecte uitbreiding op ons klantenbestand.”

ICIT levert in het laatste kwartaal van dit jaar internetprojecten op voor Overtoom, Drenthe en Thuiszorg West Brabant. Al deze projecten zijn gebaseerd op Xtive CMS en variëren van intranetsites tot complete narrowcastingcircuits. Heiner verwacht voor 2009 dat de stabiele groei van ICIT in omzet en personeel zich zal continueren.