window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":29,"ttGuid":"2BC341002BFDC0DA","agent":""} <title></title> <meta content="OpenOffice.org 2.4 (Win32)" name="GENERATOR" /><style type="text/css"> <!-- @page { size: ..." />

Internetbureau ICIT kan ook in recessie moeilijk aan personeel komen

Internetbureau ICIT kan ook in recessie moeilijk aan personeel komen van Icit Solutions

Door: Icit Solutions  10-07-2009

Joël Heiner, Commercieel Directeur van ICIT ziet een stijgende vraag in opdrachten voor het bedrijf. “We zijn één van de weinige bedrijven die in deze recessie kampen met een personeelstekort. Een aantal vacatures staan al enkele maanden open maar tot op heden hebben wij maar weinig interessante sollicitatie mogen ontvangen. Met name gekwalificeerde website ontwikkelaars zijn moeilijk te krijgen.”


In het 2e kwartaal van 2009 mocht het bedrijf vijf nieuwe werknemers verwelkomen en dhr. Heiner verwacht dat deze personele groei ook de rest van het jaar doorzet. ICIT lijkt hiermee tegen de stroom in te zwemmen. Een kwart van de bedrijven stoot personeel af om de recessie het hoofd te bieden en in de eerste helft van 2009 zijn er evenveel bedrijven failliet gegaan als over heel 2008.(bron: CBS)