window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":25,"ttGuid":"B75122DA845405E0","agent":""} <title></title> <meta content="OpenOffice.org 2.4 (Win32)" name="GENERATOR" /><style type="text/css"> <!-- @page { size: ..." />

Ster Videotheken kiest ICIT voor webstrategie

Ster Videotheken kiest ICIT voor webstrategie van Icit Solutions

Door: Icit Solutions  29-06-2009

Extranet als tool voor E-business

Met ICIT als strategisch partner wordt er een extranet omgeving ontwikkeld die het voor franchisenemers mogelijk maakt direct voorraden aan te passen en te bestellen. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat er een betere workflow wordt gecreëerd en het bestelproces eenvoudiger wordt.

De extranet omgeving is de eerste e-business oplossing die ICIT voor Ster Videotheken gaat ontwikkelen. In het najaar gaat ICIT voor Ster Videotheken andere e-business oplossingen realiseren. Zo worden de huidige webshops herontwikkeld en voorzien van een nieuw design en technologieën.

E-business en ICIT

ICIT is gespecialiseerd in E-business en heeft al diverse webshops ontwikkeld. De webshops van ICIT zijn zeer uitgebreid, makkelijk te onderhouden, goed vindbaar door zoekmachines en hebben een gebruiksvriendelijk design. De webshops worden beheerd met het Content Management System Xtive waardoor technische kennis niet een vereiste is. Daarnaast kunnen er met hetzelfde systeem websites, informatiezuilen, narrowcasting-, intranet-, en extranet omgevingen beheerd worden.