WIE media in nieuw kantoorpand

WIE media in nieuw kantoorpand van Wie Media

Door: Wie Media  12-03-2009
Trefwoorden: Professioneel, Betaalbaar, Full

Vanaf 1 april is WIE media te vinden op de Leeuwarderweg 7 te Franeker. Een stap om onze klanten nog beter van dienst te zijn en een uitnodiging voor toekomstige opdrachtgevers.
WIE media ontwerpt en bouwt websites met of zonder beheersysteem en webapplicaties. De WIE manager is het zelf ontwikkelde cms. De WIE manager is verkrijgbaar in 3 vormen, de Lite versie,de Full versie en de Special versie. Een paar reacties van klanten:

"Mijn ervaring met WIE media is zeer plezierig. Het zijn zeer gedreven mensen die ook in deze economische tijden op zeer meedenkende wijze hun produkt presenteren en service verlenen. Alles is bespreekbaar. Het persoonlijke contact is eveneens zeer te waarderen."

"Our cooperation with W!E was very nice and easy! They came up with a first proposal for our website that fit perfectly to our needs and demands: a clear and original design, an easy-to-access interface for a website that reflects the image of our high-standard products. The working phase went very well as well since the W!E team is professional, dynamic and easy to work with."

"Zéér gedreven vakmensen. Meedenkend met de klant. Hebben voor alles wel een toepassing of een oplossing. En bovendien klantvriendelijk. In ons vakgebied willen wij wel eens wat te snel dingen gerealiseerd hebben, en ook op zo’n moment kun je altijd op WIE rekenen, zonder kwaliteitsverlies van de producten die ze leveren."

Trefwoorden: Beheersysteem, Betaalbaar, Full, Leeuwarderweg, Professioneel