de webwinkel www.so-much.nl is van oorsprong gestart in Giethoorn in 2008.

de  webwinkel www.so-much.nl is van oorsprong gestart in Giethoorn in 2008. van Somuch

Door: Somuch  21-02-2008
Trefwoorden: Website, Kinderen, Webwinkel

Samen een webwinkel www.somuch.nlGIETHOORN -Twee dames hebben een goed idee. Het idee was zelfs zo goed dat ze inmiddels samen een webbedrijfje hebben opgezet: www.somuch.nl, waarop ze accessoires voor kinderkamers, kinderkleding en cadeautjes verkopen.


''We zijn allebei nogal ondernemend van aard', vertelt ze. 'Ik kom uit een ondernemersgezin .Toen we samen een beurs bezochten, waren we er snel uit. Het moest een webshop worden met accessoires voor kinderkamers, educatief speelgoed, cadeautjes en kinderkleding. We hebben echt het idee dat daar een markt voor is. Spulletjes die je ergens anders niet zo snel ziet'.

Gemakkelijk

Webwinkelen is absoluut de toekomst, is hun overtuiging. 'We doen het zelf ook: heel handig, zeker als je thuis zit met kleine kinderen. Dan ga je er niet zo gemakkelijk even tussen uit om te winkelen. Zeker niet als je iets bijzonders wilt. Het heeft ook wel wat om lekker in je eigen stoel op je gemak iets leuks uit te zoeken'. Ze richten zich op vrouwen als zijzelf: werkende, hippe vrouwen en moeders die niet veel tijd hebben om te winkelen, maar wel op zoek zijn naar leuke hebbedingetjes. 'We kopen alleen wat we zelf leuk vinden. Dat is een goede manier om te selecteren, want er is zoveel aanbod... we moeten echt een keuze maken uit alle leveranciers die er zijn', aldus Marieke.
Ze besloten alles zelf te doen; dus ook het ontwerpen en maken van hun website www.so-much.nl. 'We hebben een cursus webdesign gedaan en zijn aan de slag gegaan. Maar dat het zoveel tijd zou kosten hadden we niet verwacht!' 'Ook de administratie die er bij komt kijken, daar gaan heel wat uurtjes in zitten!' Het hele logistieke gedeelte, van het bestellen van artikelen tot het opsturen naar de klanten, was in eerste instantie ook niet altijd even eenvoudig. 'Maar we leren elke dag'.
Waar ze nu tegen aan lopen, is het fenomeen internet marketing. 'Een zoekmachine als Google doet niets meer voor niets. Het is allemaal heel commercieel geworden. Als beginner op dit gebied is het lastig om aandacht te krijgen'. In het begin verkochten ze ook meubeltjes voor kinderkamers, maar dat bleek logistiek echt niet handig. 'Misschien in de toekomst, als we ook een pandje hebben', zegt Marieke. 'We kijken wel eens om ons heen, maar zijn daar nog niet serieus mee bezig. Eerst moet de site nog wat meer bekendheid krijgen'.
De bestellingen komen uit heel Nederland. Prima natuurlijk, maar de dames benadrukken dat het juist ook voor moeders uit de buurt handig is, omdat zij de spullen kunnen ophalen . 'Dat scheelt weer verzendkosten'.

Tegenwoordig is SoMuch gevestigd in Gorredijk.

Nog steeds worden er leuke merken aangeboden en er komen nog nieuwe bij.
Kom zelf een kijkje nemen op onze site.

www.so-much.nl

Trefwoorden: Educatieve Kinder Cadeautjes, Internet Marketing, Kindercadeautjes, Kinderen, Kinderkamer, Kinderkamer Accessoires, Kinderwebwinkel, Knuffels, Platteland, Quilts, Site, Somuch, Speelgoed, Verzendkosten, Website, Webwinkel, Winkel,

Andere producten en diensten van Somuch

08-01-2011

Hippe kleding voor groot en klein,fashion voor iedereen.

Altijd online en beschikbaar,7 dagen per week.Snelle verzending,super klantvriendelijk en goede service.Kinder en dames kleding,zeer hip en betaalbaar.