EcoVentura.nl

Afdrukken

Is EcoVentura.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Trekweg 102 , 8861 KT Harlingen, Friesland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over EcoVentura.nl

EcoVentura.nl: De bewuste webwinkel voor reizen, festival, hiken en backpacken

EcoVentura is een bewuste webwinkel voor zakelijke klanten en consumenten. Uit passie, interesse en overtuiging zijn we in 2016 gestart met het aanbieden van duurzame en verantwoorde producten voor recreanten in de breedste zin van het woord. Ga je een hiken of backpacken of zoek je kampeeruitrusting, Ecoventura zoekt de duurzame oplossing voor har klanten.

Met een compleet assortiment bedienen we klanten die reizen & kamperen, een festival bezoeken, backpacken of gaan hiken of een trekking willen doen. Behalve bv. een kampeeruitrusting zijn ook producten voor dagelijks gebruik verkrijgbaar. Klanten van EcoVentura zijn er van verzekerd verantwoorde artikelen aan te schaffen.. Ze zijn bewust uitgerust!

Voor de wandelaars hebben we bijvoorbeeld loopschoenen, bergschoenen, wandelschoenen dames & heren. Wil je een gehele nieuwe uitrusting hoef je niet verder te kijken want ook kun je bij ons terecht voor een backpak, wandelrugzak of een dagrugzak. Wil je gaan kamperen, zul je bij ons slagen voor een kwaliteitstent, zelfopblaasbaar matras of zelfopblaasbaar luchtbed.
Een duurzame kampeeruitrusting

Ecoventura vindt dat duurzaam toerisme en in het bijzonder duurzaam recreatieve producten de norm moeten zijn, nu en in de toekomst. Mensen die duurzaam reizen, moeten ook bediend kunnen worden. We kunnen ons met recht een lifestyle webshop noemen, een duurzame dan. Met een breed en slim assortiment van duurzame merken, door inzet van een enthousiast en betrokken team en door persoonlijke service te bieden naar de klant zijn wij ervan overtuigd weer een stap in de juiste richting te zetten en ons gezamelijke doel te bereiken; een mens-, dier-, milieu- en klimaatvriendelijke wereld.
Verantwoord & bewust assortiment

EcoVentura voert producten op het gebied van autonome energievoorziening, koken & bewaren, outdoor en casual kleding, uitrusting voor hiking en trekking, persoonlijke verzorging en producten voor dagelijks gebruik. De rode draad door het aanbod is dat ieder product weer haar eigen verhaal heeft en bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.

Kaart

Producten en diensten

Powerhoudi Houdini

15-08-2016

EcoVentura.nl is de bewuste webwinkel voor kampeeruitrusting, duurzaam reizen & duurzaam toerisme, hiken en backpacken. We leveren een compleet assortiment duurzame merken van A-Z.Andere diensten in de buurt van Harlingen Friesland

Is EcoVentura.nl in Oude Trekweg 102, Harlingen Friesland 8861 KT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kampeerwinkel diensten in Harlingen Friesland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Harlingen Kampeerwinkel per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Harlingen Friesland, 8861 KT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226956]