Groepsreizen

Groepsreizen van Zonnewind Zeilreizen

Door: Zonnewind Zeilreizen  05-10-2011
Trefwoorden: Groepsreis, Zeilweekend, Zeilreizen

Zeilschepen voor groepen zoals families, vriendengroepen, personeelsuitje, bedrijfsuitje, scholen. Iets te vieren? Huur een prachtig zeilschip. De hele vriendengroep gaat mee, overnachten aan boord in een volledig ingerichte hut voor 2 of 4 personen. Ruime salon met kombuis. Gezellig zelf kokkerellen. En zeilen, zelf meehelpen aan dek, de wind door je haren, hijs de zeilen, geniet van de verre horizon en de ruimte op de Waddenzee. .

Trefwoorden: Groepsreis, Zeilreizen, Zeilweekend

Andere producten en diensten van Zonnewind Zeilreizen

Dagarrangement van Zonnewind Zeilreizen thumbnail
01-02-2012

Dagarrangement

Goede service, produkten voor de catering zijn uit de regio en zoveel mogelijk biologisch. Prachtig zeilschip met ervaren bemanning. Grote ruimte voor presentaties op ledscherm.


Zeilweekends van Zonnewind Zeilreizen thumbnail
05-10-2011

Zeilweekends

Persoonlijke dienstverlening, service, korte lijnen, familiebedrijf, goede ligplaats, laden en lossen voor het schip op de haven. Parkeergelegenheid op de haven.


Opstappersreizen van Zonnewind Zeilreizen thumbnail
02-06-2011

Opstappersreizen

Kwaliteit en service is onze grootste kracht, de Passaat en Poseidon zijn snelle zeilers en goed onderhouden klippers, gebouwd in 1900 en 1903. Zeilen is de meest duurzame manier van voortbewegen op de Waddenzee en IJsselmeer.


Zeilen op de Waddenzee met de Passaat en Poseidon van Zonnewind Zeilreizen thumbnail
07-02-2011

Zeilen op de Waddenzee met de Passaat en Poseidon

goede service, catering op aanvraag, de prijzen zijn inklusief de eindschoonmaak en alle vaarkosten, korte lijnen en persoonlijke bediening. Ervaren bemanning met een goed oog voor zeilen en hun gasten.