Huis kopen

Door: Beetjehulp.nl  03-06-2011
Trefwoorden: Website, Makelaar, Aankoop

Wil jij een beetje hulp bij het kopen van een huis? Met meer dan 100 NVM makelaars in Nederland helpt beetjehulp.nl jou om je droomhuis te kopen. Voor € 999 inclusief BTW koop jij je huis voor de beste prijs en zonder zorgen.

De ervaren NVM makelaar zorgt voor het beste onderhandelingsresultaat.

Door de vaste lage prijs bespaar je duizenden euro's. Je weet zeker dat dankzij de NVM makelaar je de laagste prijs voor je woning betaalt. Daarbij ben je verzekerd van gedegen vooronderzoek naar de woning. Je hebt je geld dus direct meer dan terugverdiend!

De lokale makelaar en de ervaren medewerkers van beetjehulp.nl staan voor je klaar. Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via 088 - 3 10 10 10.

Trefwoorden: Aankoop, Beetjehulp, Beetjehulp.nl, Makelaar, Online Makelaar, Tv Makelaar, Website,

Andere producten en diensten van Beetjehulp.nl

Huis verkopen van Beetjehulp.nl thumbnail
03-06-2011

Huis verkopen

1. Sneller verkopen tegen een hogere verkoopprijs en lage kosten. 2. Wij zorgen ervoor dat je perfect gepresenteerd staat op alle belangrijke woning zoekmachines. 3. Bespaar duizenden euro’s bij beetjehulp.nl door zelf jouw woning te presenteren en de bezichtigingen te leiden. of bekijk .


Anders kiezen in crisistijd van Beetjehulp.nl thumbnail
02-04-2009

Anders kiezen in crisistijd

Het kabinet is drukdoende om oplossingen te zoeken voor de financiële crisis en heeft al een aantal maatregelen getroffen. Vanzelfsprekend heeft de crisis ook uitwerking op de consument, maar hoe gaat hij daar mee om? Online makelaar beetjehulp.nl heeft een test gelanceerd die inzicht geeft in de invloed van de crisis op de keuzes van de consument.


Kort geding Makelaarsland vs. beetjehulp.nl van Beetjehulp.nl thumbnail
26-11-2008

Kort geding Makelaarsland vs. beetjehulp.nl

Makelaarsland heeft een kort geding aangespannen tegen beetjehulp.nl. Het kort geding is ontstaan door een meningsverschil over de vergelijkingstabel op de website van beetjehulp.nl. In de tabel wordt de dienstverlening van beetjehulp.nl vergeleken met die van onder andere Makelaarsland. In een poging het dispuut met Makelaarsland niet te laten escaleren, heeft beetjehulp.nl op 7 november j.l. de vergelijkingstabel aangepast. Makelaarsland acht dit niet voldoende en spant om die reden een kort g


Eigen website bij aankoop woning van Beetjehulp.nl thumbnail
20-11-2008

Eigen website bij aankoop woning

Wie nu een nieuw huis koopt, en dat graag met vrienden online wil delen, kan bij beetjehulp.nl terecht. Bij aankoop van een huis ontvang je een gratis website van beetjehulp.nl en KijkMijnHuis. Je steunt ook nog het goede doel: bij iedere nieuwe website wordt een euro aan Stichting Homeplan geschonken.