Huis verkopen

Huis verkopen van Beetjehulp.nl

Door: Beetjehulp.nl  03-06-2011
Trefwoorden: Makelaar, Online Makelaar, Beetjehulp


Voor de vaste prijs van € 699,- inclusief BTW zorgen wij dat jouw woning zo goed mogelijk wordt verkocht. Van aanmelding tot promotiemateriaal en alles er tussenin.

Je kunt zelf veel doen bij de verkoop van je woning. Door beetjehulp.nl in te zetten zorg je voor de beste onderlinge werkverdeling. En bespaar je dus flink op de kosten!


Hoe het werkt bij het verkopen van je woning:
  1. 1. Je meldt jezelf vrijblijvend aan
  2. 2. Je voert zelf de gegevens in van je huis (foto's, omschrijving, enzovoorts)
  3. 3. Jouw beetjehulp makelaar neemt contact met je op
  4. 4. Jouw woning wordt aangemeld op de site en op funda.nl
  5. 5. Jullie gaan van start met de verkoop van je woning!

Trefwoorden: Beetjehulp, Beetjehulp.nl, Makelaar, Online Makelaar,

Andere producten en diensten van Beetjehulp.nl

03-06-2011

Huis kopen

Als je een woning op het oog hebt, dan bereik je samen met de NVM aankoopmakelaar van beetjehulp.nl het beste resultaat. Hij staat je bij tijdens de 2e bezichtiging, onderhandelt voor je en rond alle zaken netjes af.


Anders kiezen in crisistijd van Beetjehulp.nl thumbnail
02-04-2009

Anders kiezen in crisistijd

Het kabinet is drukdoende om oplossingen te zoeken voor de financiële crisis en heeft al een aantal maatregelen getroffen. Vanzelfsprekend heeft de crisis ook uitwerking op de consument, maar hoe gaat hij daar mee om? Online makelaar beetjehulp.nl heeft een test gelanceerd die inzicht geeft in de invloed van de crisis op de keuzes van de consument.


Kort geding Makelaarsland vs. beetjehulp.nl van Beetjehulp.nl thumbnail
26-11-2008

Kort geding Makelaarsland vs. beetjehulp.nl

Makelaarsland heeft een kort geding aangespannen tegen beetjehulp.nl. Het kort geding is ontstaan door een meningsverschil over de vergelijkingstabel op de website van beetjehulp.nl. In de tabel wordt de dienstverlening van beetjehulp.nl vergeleken met die van onder andere Makelaarsland. In een poging het dispuut met Makelaarsland niet te laten escaleren, heeft beetjehulp.nl op 7 november j.l. de vergelijkingstabel aangepast. Makelaarsland acht dit niet voldoende en spant om die reden een kort g


Eigen website bij aankoop woning van Beetjehulp.nl thumbnail
20-11-2008

Eigen website bij aankoop woning

Wie nu een nieuw huis koopt, en dat graag met vrienden online wil delen, kan bij beetjehulp.nl terecht. Bij aankoop van een huis ontvang je een gratis website van beetjehulp.nl en KijkMijnHuis. Je steunt ook nog het goede doel: bij iedere nieuwe website wordt een euro aan Stichting Homeplan geschonken.