LetsStat Heerenveen brengt veel verbeteringen aan in webstatistiekenpakket X9

LetsStat Heerenveen brengt veel verbeteringen aan in webstatistiekenpakket X9 van Letsstat

Door: Letsstat  24-09-2007
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Internetmarketing, Webstatistieken

LetsStat BV uit Heerenveen heeft onlangs een nieuwe release van haar pakket LetsStat X9 uitgebracht. Daarmee krijgt de gebruiker een aantal extra tools in handen om nog makkelijker het juiste inzicht in de bezoekersstromen van websites in kaart te brengen. Zakelijke gebruikers hebben nu in één oogopslag informatie onder ogen, op basis waarvan verantwoorde managementbeslissingen kunnen worden genomen.
De pakketten van LetsStat hebben zich een plek veroverd in de markt van zowel gratis pakketten als de betaalde grote pakketten. Door overzichtelijke en complete rapportages en een heldere gebrui-kersstructuur zijn de pakketten zeer gebruikersvriendelijk. Met de software van LetsStat kan exact worden bepaald hoeveel bezoekers naar een website gaan en op welke manier de site gevonden wordt, bijvoorbeeld door zoekwoorden bij een zoekmachine. Deze informatie is van groot belang voor bedrijven, die een optimaal rendement uit hun website willen halen.
Het Heerenveense bedrijf werkt sinds 2000 aan de ontwikkeling van applicaties voor webstatistie-ken. Het heeft zich inmiddels een vooraanstaande plaats op dit gebied verworven. Veel nationale en internationale relaties maken gebruik van de pakketten van LetsStat. Inmiddels werken ca 20 mede-werkers bij het bedrijf, waaronder veel hoogopgeleide systeemontwerpers. Met de pakketten X1, X7 en X9 heeft LetsStat een gat in de markt aangeboord, hetgeen wordt geïllustreerd door de sterke groei van het bedrijf. LetsStat beschikt momenteel over een netwerk van internetspecialisten, die de pakketten in Nederland en in België bij klanten implementeren.

Trefwoorden: Internetmarketing, Webstatistieken, Zoekmachine Optimalisatie