LetsStat ’s werelds beste webstatistieken

LetsStat  ’s werelds beste webstatistieken van Letsstat

Door: Letsstat  06-11-2007
Trefwoorden: Website Statistieken, Website Teller, Webstats

HEERENVEEN, november 2007 -- LetsStat X1, de gratis websiteteller voor particuliere gebruikers, is door www.tellertest.com uitgeroepen tot het beste gratis programma voor webstatistieken.

Simon van der Let, directeur van LetsStat BV uit Heerenveen, is uiteraard zeer content met deze uitslag. “Het is het overtuigende bewijs, dat we goed bezig zijn. LetsStat maakt al jaren gebruiksvriendelijke software voor particulieren en bedrijven. We weten dat onze klanten erg tevreden zijn, maar het is zeker een bekroning als ons pakket zo goed uit een onafhankelijke test rolt.”
X1 wordt door de beoordelaars met name geprezen om de gebruikersvriendelijkheid. Vooral de menustructuur, waarbij het soort rapportage en de gewenste periode kunnen worden gekozen, maken het gebruik erg overzichtelijk. Daarnaast biedt het pakket veel informatie, zoals zoekwoorden en referenties. Van der Let: “X1 is bij ons een gratis instappakket voor particulieren. Onze professionele pakketten hebben dezelfde overzichtelijke structuur en bieden daarnaast nog veel meer informatie.”
Tellertest.com is een onafhankelijk platform, waarop al jaren gratis websitetellers worden vergeleken en getest. Er staan momenteel ruim 50 internationale tellers op de vergelijkingssite, waaronder gerenommeerde namen als Google en OneStat. LetsStat biedt volgens de site de beste oplossing voor webstatistieken en respecteert de privacy van gebruikers. LetsStat BV werkt sinds 2000 aan de ontwikkeling van applicaties voor webstatistieken. Het heeft zich inmiddels een vooraanstaande plaats op dit gebied verworven. Veel nationale en internationale relaties maken gebruik van de pakketten van LetsStat. Met de pakketten X1, X7 en X9 heeft LetsStat een stevige positie verworven, hetgeen wordt geïllustreerd door de sterke groei van het bedrijf. LetsStat beschikt momenteel over een netwerk van internetspecialisten, die de pakketten in Nederland en in België bij klanten implementeren.

Trefwoorden: Gratis Webteller, Letsstat, Tellertest, Website Statistieken, Website Teller, Webstats,