vaarpraktijkdag

Door: Watermerk Yachtcharter  26-11-2012
Trefwoorden: Boot huren, Bootverhuur, Yachtcharter

In het voor- en najaar organiseren we een aantal vaarpraktijkdagen. Ideaal als u er nog niet helemaal van overtuigd bent, dat ook u heel goed een boot kunt besturen. In kleine groepjes wordt u spelenderwijs op de hoogte gebracht van nuttige tips en praktische zaken die zich in de praktijk voor kunnen doen. Ook oefent u zelf, onder andere met manoeuvreren en krijgt u tips over hoe u theorie in praktijk kunt brengen.

De opzet is dat u vertrouwd raakt met het varen, in kunt spelen op bijvoorbeeld de wind en andere situaties.

Als u interesse heeft, laat ons dat dan weten. U ontvangt dan een inschrijfformulier. Bij voldoende deelname organiseren we een vaarpraktijkdag. Steeds in groepjes van 4 tot max. 5 personen.

De kosten per persoon bedragen € 150,- incl. lunch.

Daar staat tegenover dat u met uw bewijs van deelname de eerstvolgende keer dat u bij ons een boot huurt 10% korting krijgt op het huurbedrag.

U ziet: eigenlijk levert het alleen voordeel op. Dat doen we niet voor niets, wat ook wij zijn gebaat bij het verhuren van een schip aan iemand die weet hoe daarmee moet worden omgegaan.

Trefwoorden: Boot huren, Bootsverleih, Bootverhuur, hausbootvermietung, last minute boothuur, Motorbootverhuur, Motorjachtverhuur, vaarbewijsvrije boten, Vaarvakantie, Yachtcharter, Yachtverhuur,

Andere producten en diensten van Watermerk Yachtcharter

26-11-2012

voorovernachting

U kunt de vrijdagavond voor uw vertrek al aan boord. U kunt dan in alle rust uw verblijf inrichten


26-11-2012

vispas

De vispas is een visakte die één week geldig is en € 10,- kost


26-11-2012

volgboot

U kunt een volgboot huren voor € 150,- per week. Het is een rubberboot van 2,80 meter lang en


26-11-2012

vouwfiets

Verhuur van een vouwfiets kost € 18,- per week


26-11-2012

beddengoed

Verhuur van beddengoed bevat een dekbed, kussen kussensloop, dekbedovertrek en een matrasovertrek. De prijs hiervoor bedraagt € 12,50