Samenwerking ZMV sportadvocaten en Eijkelkamp Pro Soccer begeleiding voetballers.

Door: Zillinger Molenaar & Verdonk Heerenveen (Friesland)  03-08-2011
Trefwoorden: Sport, Advocaten, Makelaar

 Een spelersmakelaar / player agent is iemand die in het bezit is van een door de KNVB afgegeven spelersmakelaarslicentie. Deze licentie geeft de spelersmakelaar de bevoegdheid om voor spelers en betaaldvoetbalorganisaties op te treden in het kader van arbeidsovereenkomsten. Ook is de spelersmakelaar bevoegd om de overschrijving van spelers te regelen binnen de KNVB, alsmede van en naar buitenlandse bonden. Examen Voordat een spelersmakelaarslicentie door de KNVB wordt afgegeven, moet onder meer een schriftelijk examen worden afgelegd. Dit examen moet schriftelijk worden aangevraagd bij de KNVB. Dit examen kan twee keer per jaar worden afgenomen, in maart en september. Meer informatie over het examen is te vinden in de Richtlijnen voor het examen.In de benadering van Eijkelkamp Pro Soccer (Rene en Harold Eijkelkamp), staat vanzelfsprekend het Voetbal centraal! Er gaat vaak enorm veel talent verloren, omdat de juiste individuele begeleiding ontbreekt.De valkuilen, waar een ieder zonder die op de persoon persoonlijke toegesnede begeleiding in kan lopen, zijn Eijkelkamp Pro Soccer meer dan bekend.

http://www.eijkelkampro.nl.


Sportadvocaat Mr Rachid Tamourt (werkzaam bij Zillinger Molenaar & Verdonk advocaten Heerenveen) is vanaf 2008 in het bezit van een FIFA licentie spelersmakelaar ‘Licensed by the Royal Netherlands Football Association (KNVB)’. Deze licentie geeft de spelersmakelaar de bevoegdheid om voor spelers en betaald voetbalorganisaties op te treden in het kader van arbeidsovereenkomsten en / of de overschrijving van spelers binnen de KNVB alsmede van en naar buitenlandse bonden.

www.zmv-advocaten.nl/pageid=160/Sportrecht.html


ZMV en Eijkelkamp Pro Soccer werken samen om (jonge) voetballers zo goed mogelijk te begeleiden, waardoor de voetballer zich enkel op het voetbal hoeft te concentreren.

Trefwoorden: Advocaat, Advocaten, Knvb, Licentie, Makelaar, Rechtsbijstand, Reglementen, Spelersmakelaar, Sponsoring, Sport, Sportadvocaat, Sportadvocaten, Sportenzaken, Sporter, Sportmakelaar, Sportorganisatie, Sportrecht, Sportstad, Stadion, Tamourt, Topsport, Vereniging, Voetbal, Voetbalmakelaar,

Contact Zillinger Molenaar & Verdonk Heerenveen (Friesland)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Zillinger Molenaar & Verdonk Heerenveen (Friesland)

03-08-2011

Dopinggebruik rugbyspeler.

uitspraak sportrecht