Zillinger Molenaar & Verdonk advocaten aangesloten bij Sport en Zaken

Door: Zillinger Molenaar & Verdonk Heerenveen (Friesland)  10-08-2007
Trefwoorden: Advocaten, Advocaat, Echtscheiding

Wij zijn een full-service advocatenkantoor met acht advocaten, centraal (voor Noord-Nederland) gevestigd in Heerenveen. We verlenen juridische bijstand aan particulieren en MKB op de voor hen relevante rechtsgebieden.

Het merendeel van de advocaten heeft grote affiniteit met sport. Voorts sponsort het kantoor verschillende sportverenigingen (voetbal, (ijs)hockey, tennis, judo en kaatsen) en staat het reeds enkele cliënten op sportgebied bij.

Daar in Friesland, Heerenveen in het bijzonder, sport (zowel breedte- als topsport) een belangrijke plaats inneemt en blijft groeien, o.a. door de komst van een onderneming als ‘Sportstad heerenveen’, is de vraag naar (sport)juridische dienstverlening navenant.

Mede als gevolg van die groeiende vraag vanuit sportief Friesland en de affiniteit met en de interesse van ons kantoor in sport hebben wij besloten ons specifiek (verder) te specialiseren in het sportrecht.

Wij adviseren individuele sporters, sportverengingen en sportbonden bij juridische problemen. Wij bekijken eventuele problemen vanuit de optiek van de sporter / sportbond. Door het gebruik van korte informele lijnen, ons bestaande netwerk en onze juridische kennis kunnen wij snel deskundig adviseren en indien noodzakelijk procederen.

Met name om de relatie met sportverenigingen / sportbonden duurzaam te versterken is ons kantoor aangesloten bij “Sport en Zaken”.


Voor meer informatie www.zmv-advocaten.nl

 


Trefwoorden: Advocaat, Advocaten, Advocatenkantoor, Alimentatie, Echtscheiding, Hockey, Ijshockey, Jurist, Juristen, Maatschap, Ontslag, Schaatsen, Spelersmakelaar, Thialf, Voetbal, Voetbalmakelaar

Contact Zillinger Molenaar & Verdonk Heerenveen (Friesland)

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share