HYDRANAUTA NAUTISCHE DIENSTEN

HYDRANAUTA NAUTISCHE DIENSTEN van Hydranauta Nautische Diensten

Door: Hydranauta Nautische Diensten  13-07-2007

De naam Hydranauta bestaat al enkele jaren binnen de watersport, maar heeft zich in 2005 gevestigd als Nautische Dienst in het Friese plaatsje Jirnsum.
Vanuit hier opereert Hydranauta door het grootste gedeelte van Friesland, om bij te staan in raad en daad binnen de watersport.
U moet hieronder verstaan dat we bijvoorbeeld uw boot zowel over de weg als over water door heel Nederland en een groot deel Europa vervoeren, deze op allerlei manieren onderhouden, refitten, repareren en zelfs indien dat nodig mocht zijn met de grootst zorg verkopen of hierin zouden bemiddelen.
Woont u eventueel aan of nabij het water en wilt u dit plekje geschikt maken of uitbreiden om uw boot hier aan te leggen ? Wij verzorgen en onderhouden naar wens de walbeschoeiing, aanlegsteiger, terras, plaatsen een vlaggenmast en eventueel het drijvende of vaste boothuis, richten deze met gegalvaniseerd staal of RVS detail in en zorgen voor een veilig gebruik zowel voor u als uw boot.
Een groot onderdeel van deze Nautische Dienst is de Mobiele Watersportshop, deze wagen compleet ingericht als watersportwinkel rijdt eventueel op verzoek naar uw watersportvereniging, waterwoonwijk of jachthaven om daar te voorzien in allerlei watersportartikelen het maken van kleine reparaties en aanpassingen in b.v. de techniek en alles daaromheen.
In het hoogseizoen zal de wagen te vinden zijn op diverse centrale plaatsen nabij de Friese meren waar geen of te weinig voorzieningen zijn om u van uw boot te kunnen genieten en ontspannen te varen.


Contact Hydranauta Nautische Diensten

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share