Makelaar in Friesland Jolanda Vogelzang: "zij is de makelaar"

Makelaar in Friesland Jolanda Vogelzang: "zij is de makelaar" van Aa Makelaar In Friesland

Door: Aa Makelaar In Friesland  11-12-2007
Trefwoorden: Huis Kopen, Startersbegeleiding, Funda

Makelaar in Friesland 

Makelaar Jolanda Vogelzang: "zij is de makelaar"

Jolanda Vogelzang gaat per 1-1-08 verder als " Zij is de makelaar". Het is dan precies een jaar geleden dat ze zich vestigde als zelfstandig makelaar. Toentertijd sloot zij zich aan bij de makelaarsformule ‘Mevrouw de Makelaar’. Inmiddels heeft ze door haar vooruitstrevende dienstverlening een dusdanige positie in de huizenmarkt verworven, dat ze heeft besloten om haar activiteiten onder eigen naam voort te zetten.

‘Zij is de makelaar’ Jolanda Vogelzang aan het woord
Jolanda Vogelzang: “Met dit nieuwe concept en de nieuwe naam heb ik de vrijheid om mijn dienstverlening vorm te geven zoals ik dat graag wil. ‘Zij is de makelaar’ is een makelaarsconcept waarin de opdrachtgever centraal staat. Een persoonlijke aanpak, heldere afspraken en doortastendheid staan voor mij centraal. Ik vind het een uitdaging om een optimaal resultaat te halen maar daarbij de details niet uit het oog te verliezen. Ik haal erg veel voldoening uit de waardering van de opdrachtgevers nadat de verkoop van hun woning succesvol is afgerond. Daarbij is geen mens gelijk en de grootste uitdaging ligt voor mij als makelaar dan ook in het vinden van de aanpak die naadloos aansluit bij de persoon”

‘Zij is de Makelaar’ kiest er heel bewust voor om ook buiten kantoortijden bereikbaar te zijn voor haar opdrachtgevers. Jolanda Vogelzang ziet dit als een belangrijk aspect van haar nieuwe makelaardij, De opdrachtgever hoeft ook niet naar haar kantoor te komen maar kan gewoon thuis meer informatie krijgen over haar dienstverlening.

Startersmarkt –starters in de huizenmarkt-
‘Zij is de makelaar’ besteed speciale aandacht aan een groep die dit goed kan gebruiken: De starter. Hiervoor hanteert ze een speciaal instaptarief.

Wilt u meer weten over ‘zij is de makelaar’? Op de website www.zijisdemakelaar.nl vindt u informatie over woningen in Friesland en over het kopen verkopen van huizen. Heeft u een specifieke vraag? Stuur een E-mail naar [email protected]  

Trefwoorden: Aankoop Huis, Aankoop Woning, Aankoopbemiddeling, Funda, Gecertificeerd Makelaar, Huis Aankopen, Huis Kopen, Startersbegeleiding, Taxatie Huis, Taxatie Woning, Taxatierapport, Verkoopbemiddeling, Waardebepaling, Woning Aankopen, Woning Kopen