AquaCell introduceert meest zuinige waterontharder!

AquaCell introduceert meest zuinige waterontharder! van Aquacell - Waterontharders | Waterontharder

Door: Aquacell - Waterontharders | Waterontharder  03-01-2008

WATERONTHARDERS WATERONTHARDER

AquaCell introduceert meest zuinige waterontharder!

Per 1-1-2008 is de Aquacell 1700 beschikbaar voor de Nederlandse markt. Dit model kan maar liefst 1700 liter water volledig ontharden met gebruik van maar 600 gram regeneratiezout. Dit maakt deze waterontharder de meest zuinige oplossing tegen kalkproblemen.

Een AquaCell waterontharder is volledig mechanisch en heeft dus geen elektrische aansluiting nodig. Twee harscilinders verzadigen zich gelijktijdig met de harde kalk ionen uit het water. Wanneer de cilinders geen kalk meer kunnen opnemen uit het water dan worden ze volledig automatisch gespoeld met een oplossing van regeneratiezout. Vervolgens begint het proces van waterontharding opnieuw.

Hard water zorgt op veel plaatsen in Nederland voor problemen. Dit veroorzaakt bijvoorbeeld kalkaanslag op douchewanden, vloeren, kranen en tegels. Het verwijderen van deze aanslag kost veel tijd en agressieve schoonmaakmiddelen. Apparatuur zoals wasmachines en CV installaties gebruiken onnodig veel energie doordat kalk een isolerende laag vormt langs de warmte-elementen.

Zacht water zorgt dan ook voor een gemiddelde besparing van € 400, - per gezin, per jaar. Met de introductie van het nieuwe AquaCell 1700 model is de terugverdientijd van een waterontharder nu nog korter geworden doordat de gebruikskosten lager zijn. Deze waterontkalker wordt geleverd met een volledige garantie zonder verplicht onderhoudscontract.

Meer weten? lees hier verder…


Contact Aquacell - Waterontharders | Waterontharder

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share