8 tips om een bancair krediet te krijgen

8 tips om een bancair krediet te krijgen van Pmba Projectmanagement & Bancair Advies

Door: Pmba Projectmanagement & Bancair Advies  11-06-2009
Trefwoorden: Bedrijf, Financiering, Coach

Nieuwe bancaire coachingsformule BancairCoach.nl

Doelgroep

Voor starters en het kleinere MKB tot zakelijke financieringen van maximaal € 250.000,-.

Wie is PMBA?

PMBA is geen intermediair, maar een bancair coach die de ondernemer traint, coacht en begeleidt bij haar/zijn zoektocht naar een bedrijfsfinanciering. Ook bij een afwijzing van uw financiering coachen wij de ondernemer naar een goed onderbouwde financieringsaanvraag. Als ervaren ex-bankier weten wij exact hoe de banken naar de financieringsaanvraag kijken. De kunst is om de financieringsaanvraag zo te onderbouwen zodat de bank de ondernemer graag wil financieren. PMBA is niet alleen meer dan een financieel specialist, namelijk ook een ondernemende ervaren ondernemerscoach of mentor.

Waarom deze coachingsformule?

Voor starters en de kleinere ondernemers (tot een omzet van € 1.000.000,-) is het in de huidige tijd niet gemakkelijk om een financiering bij de bank te krijgen. Banken voeren een doelgroepenbeleid en daar behoren starters niet altijd toe. Daarnaast worden er altijd vele zekerheden gevraagd, iets wat een (startend) bedrijf niet altijd kan bieden.
PMBA Projectmanagement & Bancair Advies richt zich met haar coachingsformule op deze doelgroep. Doel is om de ondernemer te coachen naar een sterke onderhandelingspositie met de bank. Vanuit een goede onderhandelingspositie zal de slagingskans voor het verkrijgen van een krediet, tegen gunstige condities, groter worden.

Diensten

Hiertoe worden onder andere de volgende diensten aangeboden:
Financieringsscan (Plus): voor het zoeken naar een geschikte bancaire -en/of alternatieve financiering en voor bankproof maken van de financieringsaanvraag. De eerste indruk bij de bank moet goed zijn!
Offertecheck: voor het kritisch bekijken van uw bancaire kredietofferte en het opvragen van concurrerende aanbiedingen.
BancairCoaching: voor o.a. het uitstippelen van een strategie om na een afwijzing door de bank geld voor uw investeringen te verkrijgen.
CreditChecker: voor het direct verkrijgen van inzicht in de financiële positie van uw (potentiële) klant of debiteuren. Introductieaanbieding: eerste rapport GRATIS.
Voor meer informatie: www.bancaircoach.nl

Trefwoorden: Alternatieve Financiering, Bank, Banken, Bedrijf, Bedrijfsfinanciering, Bedrijfskrediet, Coach, Debiteuren, Financiering, Freelance, Investeren, Investering, Krediet, Kredietofferte, Kvk, Ondernemers, Onderneming, Ondernemingsplan, Starten, Startende Ondernemer, Subsidie, Subsidies, Zzp-er

Contact Pmba Projectmanagement & Bancair Advies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share