Biodanza

Biodanza van Biodanza Leeuwarden

Door: Biodanza Leeuwarden  01-05-2013
Trefwoorden: friesland, leeuwarden, Dans

 Kom jij deze maandag ook mee dansen in het MFC Camminghaburen, Lieuwenburg 2 te Leeuwarden?
Biodanza is een diepgaand systeem voor menselijke ontwikkeling en werkt met een combinatie van muziek, beweging en emotie.Biodanza is een wetenschappelijk gebaseerde methode, die in de jaren zestig ontwikkeld is door Rolando Toro Araneda, een Chileense psycholoog, medisch antropoloog en dichter....
Biodanza werkt met eenvoudige (dans)oefeningen die toegankelijk zijn voor iedereen en werkt met speciale geselecteerde en gevarieerde muziek.Door de bewegingen en de muziek, kom je (weer) in contact met je lichaam, met je gevoel en ervaar je het plezier in de dans met jezelf, de ander en de groep. Hierdoor open je, je voor het mysterie van het leven.
Door Biodanza kom je in contact met je eigen centrum en leer je vanuit je centrum te handelen.Biodanza nodigt je uit om je oneindige bronnen wakker te maken zoals het intens genieten van het leven, het creëren het voelen van de zachtheid in je, het vitaler worden , je enthousiasme voor het leven, het voelen van verbinding met alles om je heen.
Door Biodanza zul je het leven anders zien en ervaren en zul je jouw leven zodanig inrichten dat die past en goed voelt bij jou.

De eerste keer dat je bij mij komt dansen, krijg je € 7,50 korting en betaal je slechts € 5,00.
Meer informatie kun je vinden op www.biodanzaleeuwarden.nl

Trefwoorden: Biodanza, biodanza dinsdag, biodanza friesland, biodanza in friesland, biodanza leeuwarden, biodanza met danny, biodanza op maandag, camminghastins, Danny, danny zandgrond, Dans, Dansen, Dansschool, friesland, leeuwarden, noord nederland, vitaldanza, vrij,

Andere producten en diensten van Biodanza Leeuwarden

Biodanza van Biodanza Leeuwarden thumbnail
03-01-2014

Biodanza

Biodanza is de dans in het leven.


Biodanza van Biodanza Leeuwarden thumbnail
03-01-2014

Biodanza

Biodanza is de dans in het leven.