Exté Consulting Noord verder als D&T Result!

Exté Consulting Noord verder als D&T Result! van D&t Result

Door: D&t Result  16-04-2007
Trefwoorden: Ict, Strategie, Hrm

De Exsin Groep is sterk gegroeid en werkt nu met diverse specialistische labels.
Exté Consulting Noord heeft geconstateerd dat deze visie niet meer aansluit op haar oorspronkelijke visie. Besloten is de praktijk zelfstandig voort te zetten onder de naam: “D&T Result BV”. De dienstverlening van D&T Result omvat advisering en implementatie vanuit een regionale setting, dichtbij de klant, resultaatgericht en betaalbaar.

De dienstverlening van D&T Result blijft ongewijzigd. Zij adviseren cliënten uit het bedrijfsleven, overheden en de ‘not for profit’ sector. Adviezen op het gebied van strategie, financiën, hrm, ict en marketing & sales. D&T Result adviseurs willen en kunnen verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de uitgebrachte adviezen. Interim management, projectmanagement en detachering behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Met het vertrouwde team van 10 professionals kan D&T Result een breed pakket aan advies, implementatie en interim management leveren. Groei naar 20 adviseurs binnen korte termijn is voorzien. D&T Result verleent haar dienstverlening vanuit de bestaande locatie aan de Tesselschadestraat 6 te Leeuwarden.

De professionals van D&T Result, ieder met hun eigen specialisme en specifieke kennis van de doelgroep, zijn in staat resultaatgericht en betaalbaar ondersteuning te leveren op het gebied van advisering, interim management en operationele uitvoering daar waar dat nodig is.

Trefwoorden: Financiën, Hrm, Ict, Marketing & Sales, Strategie