Webdesign Pakket

Webdesign Pakket van Exalo Media

Door: Exalo Media  05-08-2015
Trefwoorden: Online Media, Webdesign, Zoekmachine Optimalisatie

Het basis website pakket bevat wat de meeste zelfstandige ondernemers nodig hebben om vindbaar te zijn op het internet: Responsive ontwerp – geschikt voor alle apparaten. Bedrijfslogo – het logo wordt door de klant aangeleverd. Blog – dit is voor nieuwsberichten. Zoekmachineoptimalisatie – vindbaar zijn in Google. Contactformulier. Links naar sociale media – zit u op Facebook, Twitter, e.d.? Nog niet genoemd in bovenstaand overzicht is het ‘thema’. Een thema of theme is het uiterlijk van de website. In WordPress, waar wij uw site in maken, zitten enkele standaard thema’s. Echter, deze zijn niet zo mooi en instelbaar als door externe programmeurs ontwikkelde thema’s. Thema’s zijn er zowel gratis als betaald. In onze webdesign pakketten zit een thema en wij dragen zorg voor de betaling van het thema. De prijs die u in het overzicht ziet is de investering in uw website, inclusief een thema. Het thema wat wij u voorstellen voldoet aan onze hoge standaarden maar zal wel binnen ons budget blijven. Het gekozen theme zal altijd bij uw bedrijf passen. Wij maken geen beslissingen zonder met u te overleggen.

Trefwoorden: Betaalbaar Webdesign, Content Management, Content Management Systeem, Domeinnaam Registratie, Internet Design, Internet Marketing, nieuwe website, Online Marketing, Online Media, Webdesign, Website Laten Maken, Website Optimalisatie, Zoekmachine Marketing, Zoekmachine Optimalisatie

Andere producten en diensten van Exalo Media

Infographic laten maken van Exalo Media thumbnail
05-08-2015

Infographic laten maken

De Infographic Ontwerper maakt moeilijke gegevens makkelijk. Verhoog leesbaarheid en deelbaarheid van uw gegevens online. Visualeer met #infographics!