Nu ONLINE PRIJSLINK!! Kozijnenkoning.nl Schüco: kunststof kozijnen, terras-achter-schuifdeuren

Nu ONLINE PRIJSLINK!! Kozijnenkoning.nl Schüco: kunststof kozijnen, terras-achter-schuifdeuren van online prijslink: Schüco kunststof kozijnen deuren tegen de laagste inkoopprijzen

Door: online prijslink: Schüco kunststof kozijnen deuren tegen de laagste inkoopprijzen  12-06-2008

 

Nu ONLINE PRIJSLINK!! Vul in breedte x hoogte!!

http://www.kozijnenkoning.nl/wmv/prijzen.html

Wat is de werkwijze van Kozijnenkoning

Onze werkwijze is helder, transparant en simpel; leveren wij uitsluitend profielen van Duitse en Belgische kwaliteitsleveranciers als Schüco en Thyssen/Deceuninck tegen superscherpe prijzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Wij verkrijgen onze profielen door een uitgekiende inkoop bij de verschillende fabrikanten. Momenteel werken wij met het merk Schüco met een soort roulatiesysteem. Wij kunnen bij de verschillende fabrikanten in Europa (vnl. Duitsland en België)een soort van montagedata reserveren. Dit zijn meestal data die om uiteenlopende redenen niet vol zitten. Laagste prijs!
Wij proberen met minimale kosten maximaal voordeel aan onze klanten te bieden. Dat betekent: geen dure leaseauto's, geen duur montagepersoneel, geen werkbussen, geen materiaal, geen afschrijving, enz. Daardoor kunnen wij voordeliger dan de traditionele kozijnenleveranciers onze producten aan uw aanbieden. Ons voordeel is uw voordeel. Alle kozijnen worden exact op iedere gewenste maat gemaakt; de maten op de prijslijst en de offerteaanvraag dienen uitsluitend voor prijsbepaling. Nadat uw vrijblijvende offerteaanvraag bij ons binnengekomen is nemen wij telefonisch contact met u op.
De offerte wordt dan nog eens samen met u doorgenomen en eventuele opties worden dan besproken (denk hierbij aan kleur, soort profiel, eventuele ventilatieroosters e.d.). U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw nieuwe kozijnen door ons te laten bezorgen, of u kunt ze zelf op een gecentraliseerd afhaalpunt komen ophalen.

Wie monteert dan mijn nieuwe kunststof kozijnen...

Kozijnenkoning monteert uw nieuwe kozijnen niet. Wij leveren enkel de kozijnen. Heeft uzelf twee rechterhanden, een handige klusser in de familie of kennissenkring of laat u een klussen -, montagebedrijf of aannemer uw nieuwe kozijnen plaatsen, het is een zaak waar u zelf zorg voor dient te dragen. Wel kunnen we u, indien gewenst, helpen bij het vinden van ervaren en deskundige montagebedrijven die al jaren bij ons als vakkundig en betrouwbaar te boek staan.
Overigens zit het standaard HR++ glas altijd al geplaatst in onze Schüco kozijnen, schuifpuien en deuren.
Kan ik mijn nieuwe kozijnen eerst zien voordat ik ze bestel...

Uiteraard is dit mogelijk. Onze buiten-dienstmedewerkers kunnen u uitgebreid informeren over onze kwalitatief hoog-waardige Schüco kunststof kozijnen.

Ik blijf nog steeds met een vraag zitten...

Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Voordelen:

glas hr++ / u=1.1 / 4/16argon/4.

HR++ glas is voorzien van een argon gasvulling en heeft een zeer goede isolerende werking. Dit vormt een besparing op uw stookkosten. Nadeel van HR++ glas is dat het aan de buitenzijde van het glas condensatie kan geven, dit komt voor bij grote temperatuurverschillen.

Glastype U-waarde Besparing per jaar(*)
Enkelglas 6,0 Geen
Standaard isolatieglas 2,8 € 325
HR + Glas 1,2 - 1.6 € 476
HR ++ Glas 1,2 € 530, U=1.1

*(veronderstelling)

Nu ONLINE PRIJSLINK!! Vul in breedte x hoogte!!

http://www.kozijnenkoning.nl/wmv/prijzen.htmlContact online prijslink: Schüco kunststof kozijnen deuren tegen de laagste inkoopprijzen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share