Alvaana realiseert optimaal toegankelijke website voor Over & Over

Alvaana realiseert optimaal toegankelijke website voor Over & Over van Over & Over Documentspecialisten

Door: Over & Over Documentspecialisten  07-11-2007
Trefwoorden: Webdesign, Seo, Joomla

Voor een handelsonderneming is de vindbaarheid van de producten bijzonder belangrijk. Een hoge mate van professionaliteit in huisstijl en uitstraling moeten daarnaast een zeer vertrouwde indruk geven. Omdat daarnaast toegankelijkheid van een website vanuit maatschappelijk oogpunt voor Over & Over ook een belangrijk thema is heeft zij gekozen voor het creatief design van Alvaana.

Alvaana heeft voor Over & Over een optimaal toegankelijke site gerealiseerd met oog voor design, gebruiksgemak voor zowel Over & Over als voor haar klanten en flexibiliteit. Door gebruik te maken van het Joomla opensource CMS is Alvaana er in geslaagd een website te creëren, die voldoet aan de door de overheid voor de overheid gestelde strenge eisen. Zie ook http://webrichtlijnen.overheid.nl/.

De toegankelijkheid heeft in economisch opzicht ook een enorm hoge toegevoegde waarde als het gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO). Door gebruik te maken van nette URL adressen, waarbij iedere pagina via een eigen URL is te benaderen, is de volledige website binnen twee weken geïndexeerd door de verschillende zoekmachines en zijn de resultaten in ranking buitengewoon goed te noemen. Door het toepassen van de juiste site structuur, pagina opbouw en code is de website toegankelijk voor iedereen en ieder browserprogramma.

Over Alvaana
Alvaana is specialist in het implementeren, ontwerpen en uitbreiden van het Joomla! Open Source Content Management System. Arno Zijlstra, eigenaar van Alvaana was lange tijd één van de core ontwikkelaars en is mede oprichter van Joomla!, het meermaals bekroonde opensource CMS.
http://www.alvaana.com

Over Over & Over Documentspecialisten
Over & Over documentspecialisten  is een onderneming, gericht op documentmanagement in Noord-Nederland, gevestigd in Leeuwarden. Over & Over vertegenwoordigt, als geautoriseerd dealer van Sharp en Konica Minolta de meest innovatieve fabrikanten van kantoorapparatuur.
http://www.overenover.nl

Wilt u meer informatie neemt u dan contact op via [email protected] of [email protected]

Trefwoorden: Accesability, Alvaana, Joomla, Opensource, Overenover, Seo, Toegankelijkheid, Webdesign,

Contact Over & Over Documentspecialisten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share