Over & Over documentspecialisten, nieuw in Noord-Nederland

Over & Over documentspecialisten, nieuw in Noord-Nederland van Over & Over Documentspecialisten

Door: Over & Over Documentspecialisten  07-11-2007
Trefwoorden: Printers, Scannen, Noord-nederland

Gevestigd in Noord Nederland biedt Over & Over oplossingen voor vraagstukken op het gebied van afdrukken, documentmanagement en documentautomatisering. Meer dan 10 jaar ervaring, gecombineerd met de kennis en ondersteuning van A-merk fabrikanten en landelijke en regionale partners.

‘Betrouwbaar, vertrouwd en dichtbij!’

Martijn Zijlstra, initiatiefnemer van de nieuwe onderneming: “In Noord Nederland ligt al jaren een kennisgat op het gebied van documentautomatisering. Daarbij is het voor veel organisaties in het noorden belangrijk een regionale partner te kiezen. Terecht, immers door kennis en begrip van cultuur en waarden ontstaat wederzijds vertrouwen en komt een sterke langdurige samenwerking tot stand. Geen poespas, maar gewoon eerlijk en duidelijk zaken doen. Dit vullen we op door onze jarenlange ervaring in te brengen en ons vanuit het noorden te richten óp het noorden.”

Over & Over kan zich beroepen op meer dan 10 jaar ervaring in de documentautomatisering en werkt nauw samen met de fabrikanten Sharp en Konica Minolta. Daarnaast biedt Over & Over totaaloplossingen door samenwerking met onder andere Service2Sales, Captaris en Metastore.

Ook verwijzen wij u graag naar onze website http://www.overenover.nl

Datum: maandag 5 november 2007

Trefwoorden: Digitaal Archiveren, Documentautomatisering, Documentmanagement, Konica Minolta, Kopieermachines, Noord-nederland, Printers, Scannen, Sharp,

Contact Over & Over Documentspecialisten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share