Burgemeester opent Pannenkoeckenhuys ’t Wildrijck

Door: Vakantierijck  18-03-2009

Dieverbrug – Op 25 maart aanstaande opent burgemeester T. Slagman – Bootsma van de gemeente Westerveld Pannenkoeckenhuys ’t Wildrijck op het gelijknamige vakantiepark in Dieverbrug. Met de ingebruikname van het grondig verbouwde en sfeervol ingericht etablissement is de het Drents-Friese Wold een horecavoorziening voor jong en oud rijker.

Het nieuwe pannenkoekenhuis komt in de plaats van het voormalige restaurant op het 32 hectare grote en bosrijke Landgoed ’t Wildrijck. Met de functieverandering en verbouwing richt de uitbater van het pannenkoekenhuis, Gerrit Onderstal, zich op een divers publiek. “We zien het pannenkoekenrestaurant als een welkome aanvulling op alles wat dit vakantiepark al te bieden heeft. Daarnaast verwachten we de nodige klandizie uit de omringende brinkdorpen. En niet te vergeten uit het Drents-Friese Wold dat druk wordt bezocht door wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.”

Andere reden voor de functieverandering en vernieuwing is de vraag naar bijzondere uitgaansgelegenheden. “Als mensen uit eten gaan willen ze iets bijzonders doen of ervaren. Met dit restaurant komen we daaraan tegemoet. Pannenkoeken eet je niet elke dag en zeker niet in de variëteit waarin wij ze aanbieden. Men kan kiezen uit meer dan 70 soorten en daarbinnen ook nog variëren. Dieetpannenkoeken hebben we ook, bijvoorbeeld zout-, gluten- en kleurstofvrij.”

Pannenkoeckenhuys ‘t Wildrijck ligt in een bosrijke omgeving en heeft een groot terras. Het restaurantgedeelte grenst aan overdekte zwembad, beschikt over een speelzolder en een open haard waarbij het goed toeven is. In het interieur is veel hout en kleur verwerkt. De keuken is modern geoutilleerd en wordt bemand door ervaren koks.

Pannenkoeckenhuys ’t Wildrijck is aangesloten bij de vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants. Deze brancheorganisatie stelt hoge kwaliteitseisen aan het product, de entourage en de faciliteiten voor kinderen. “Met laatste zitten we natuurlijk goed gezien het zwembad, de speeltoestellen op het park en zelfs een speelzolder in het restaurant. Als de kinderen zich vermaken, kunnen de ouders en grootouders ook genieten van hun maaltijd. Dat is belangrijk.”

Pannenkoekenhuys ’t Wildruyck is de komende maanden dagelijks vanaf 12.00 uur geopend. In het weekend na de opening geldt een speciale aanbieding van € 5 per pannenkoek. Het restaurant is herkenbaar aan de grote pannenkoek die als uithangbord de toegangsweg siert.
www.pannenkoeckenhuys.nl


Contact Vakantierijck

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share