neveljet softstralen

neveljet softstralen van Voeggevelrestauratie Dcb

Door: Voeggevelrestauratie Dcb  30-12-2007
Trefwoorden: Makelaars, Gevelreiniging, Aannemersbedrijven

Met dit unieke reinigingssysteem kan iedere ondergrond op een verantwoorde manier worden gereinigd. Dit door een traploos instelbare werkdruk van 0,5 – 7 bar en de toepasbaarheid van alle straalmiddelen van fijn tot grof.
Het Nevel-Jet-Straalsysteem

Het systeem bestaande uit een drukstraalketel en een persluchtnakoeler is geheel samengebouwd in een handig verrijdbaar frame. Tevens bestaat de mogelijkheid om het gehele systeem samen met slanghaspels, watertank e.d. in te laten bouwen in een bedrijfswagen of aanhangwagen.


De straalketel is uitgevoerd met een speciaal pneumatisch gestuurde straalmiddeldoseerkraan. Deze kraan bespaart niet alleen straalmiddel, maar garandeert ook een constante flow van het straalmiddel en zorgt hierdoor voor een optimaal reinigingseffect. De bijbehorende Nevel-jet-nozzle zorgt voor een zeer fijne verneveling, waardoor met een minimaal waterverbruik stof-vrij gestraald wordt. Het straalsysteem kan hierdoor voor meerdere doeleinden worden ingezet:
? bevochtigd stralen
? nat stralen
? droog stralen
Kortom het Nevel-Jet-Straalsysteem is een betrouwbaar systeem met een eenvoudige bediening en een optimaal reinigingsresultaat. Dit maakt het Nevel-Jet-Straalsysteem tot een ideale partner voor o.a de gevelreiniging, betonsanering, staalstralen en het verwijderen van graffiti.

Trefwoorden: Aannemersbedrijven, Gevelreiniging, Makelaars, Neveljet, Olivinezand, Softstralen, Voegersbedrijven,