Basso Creative, nieuw in Lemmer!

Basso Creative, nieuw in Lemmer! van Basso Creative

Door: Basso Creative  16-09-2008
Trefwoorden: Website, Reclame, Webdesign

Lemmer - Webdesign en reclamebureau “Basso Creative” is nieuw in Lemmer en helpt u bij de realisatie van uw online visitekaartje.

Een bedrijf zonder website is tegenwoordig bijna ondenkbaar, het internet is namelijk niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Als de consument aankopen gaat doen gebeurt dit tegenwoordig vaak met vooronderzoek. Zo zoekt de klant de meest geschikte winkels of bedrijven uit door naar hun website te kijken.

Als deze website in zeer matige staat is of zelfs niet te vinden is op internet kan dit vaak een slechte eerste indruk achterlaten van uw bedrijf. Om dit te voorkomen moet dus het visitekaartje op internet dusdanig in orde zijn zodat de klant ook naar de winkel toe zal komen.

Maar ook voor aftersales en herhalingsaankopen is internet de uitgelezen kans. Zo kunt u klanten lokken met nieuwsbrieven, speciale online acties en meer. Om dit alles zelf in de hand te houden maakt “Basso Creative” gebruik van een content management systeem (CMS). Met behulp van dit systeem bent u zelf in staat uw eigen content te schrijven of herschrijven, foto’s toe te voegen of een maandelijks terugkerende nieuwsbrief te beheren.

Omdat “Basso Creative” nog maar net in Lemmer is begonnen is dit een uitgelezen kans om een offerte aan te vragen. In de opstartfase biedt “Basso Creative” namelijk eenmalig een kortingspercentage voor online aangevraagde offertes. Ga dus snel naar Basso Creative en bekijk de mogelijkheden.

Trefwoorden: Reclame, Seo, Webdesign, Website