urnen van URNWINKEL. Bijzondere urnen betaalbare urn

urnen van URNWINKEL. Bijzondere urnen betaalbare urn van URNWINKEL. Urnen, assieraden en grafzerken.

Door: URNWINKEL. Urnen, assieraden en grafzerken.  15-03-2011
Trefwoorden: Crematie, Urn, Urnen

Urnen van URNWINKEL. Bijzondere urnen, betaalbare urn.

In de uitvaartbranche is een verandering aan de gang. Waar vroeger begraven de norm was, heeft cremeren de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. En zo is ook het aanbod van urnen ontzettend toegenomen. Er zijn zoveel soorten urnen als dat er smaken zijn: zoekt u een urn van strak RVS, of van klassiek keramiek? De urn is er in alle soorten en maten, van glas of hout, maar ook van kunststof of natuursteen. Bij URNWINKEL vindt u een collectie die ongelooflijk uitgebreid is.

Maar wat ook fijn is: een urn bestellen via internet is ook nog eens ontzettend gemakkelijk. Want u heeft na het overlijden van een dierbare al genoeg aan uw hoofd. Na de crematie kunt u de urn laten bijzetten op een begraafplaats of crematorium, maar uiteraard kunt u de urn ook thuis een mooie plek geven. Want een prachtige urn als persoonlijk laatste aandenken, zorgt voor een mooie herinnering aan de overledene.

Trefwoorden: assieraad, Assieraden, Baby Urnen, Crematie, Dieren Urnen, Keramiek Urnen, Kinderurnen, Mini Urnen, Urn, Urnen

Contact URNWINKEL. Urnen, assieraden en grafzerken.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share