Bootmatrassen op maat

Bootmatrassen op maat van Bootmatrassen.nl

Door: Bootmatrassen.nl  07-04-2011
Trefwoorden: Online Bestellen, Online Winkel, Matrassen

Bootmatrassen op maat

Veel boten worden vaak gebruikt aangeschaft, de nieuwe trotse bezitter slaapt vaak op de bootmatrassen van de vorige eigenaar, die daar met zijn partner, familie of vrienden vaak lange tijd op hebben geslapen. Vaak zien deze bootmatrassen er aan de buitenkant nog goed uit, maar schimmels in meer of mindere mate zijn niet altijd zichtbaar, en er laat niets aan de verbeelding over dat dit een ongezond slaap klimaat kan opleveren. Vocht en condens en een klam aan voelend matras wordt voornamelijk veroorzaakt door ons eigen lichaam, ieder mens verliest zo’n 0,5 liter vocht per nacht!

Matras-Factory maakt hoogwaardig slaap comfort voor in uw boot. Het volledige productieproces wordt in eigen fabriek in Heerenveen ingevuld. Hierdoor zijn er vele voordelen voor u, een ruime keuze uit de beste grondstofmaterialen, snelle levertijden en garantie voor de beste prijs kwaliteits verhouding.

In onze eigen fabriek in Heerenveen worden alle matrassen, in alle kwaliteiten, in elke vorm geproduceerd. Wij werken samen met gecertificeerde West Europese grondstofleveranciers en zorgen voor een gegarandeerd en gezond en duurzaam product.

Wij maken naar uw wensen een comfortabel bootmatras in elke vorm of uitvoering, geheel volgens de contouren van uw bedbodem. Hierdoor zorgen wij voor een gezonde en uitgeruste vakantie aan boord van uw plezier- of beroepsvaartuig.


Trefwoorden: bootmatras op maat, bootmatrassen, Matras, Matras Op Maat, Matrassen, Matrassen op maat, Online Bestellen, Online Winkel,