Natuursteen buiten

Door: De Jong Natuursteen  15-02-2009
Trefwoorden: Natuursteen Tegels, Natuursteen Vloeren, Natuursteen Vloer

De  Jong Natuursteen is gespecialiseerd leverancier van natuursteen tegels. Voor zowel een natuursteen tegel voor binnen als voor een natuursteen tegel voor buiten bent u bij ons aan het juiste adres. De Jong Natuusteen biedt u een groot assortiment natuursteen tegels aan tegen een zeer gunstige tariefstelling. Het soort natuursteen, de afmeting en de vorm van de tegels die u kiest, is aangepast naar uw wens, zo ook de oppervlaktebewerking. Zo kunt u kiezen voor tegels van kalksteen, marmer, of leisteen en voor tegels met een glanzend, dof of gestructureerd oppervlak. Wij verzekeren u van natuursteen tegels die volledig voldoen aan úw wensen!

Een mooi terras begint met natuurstenen tegels van De Jong Natuursteen! Wilt u ook een prachtige natuursteen tegel voor buiten om uw tuin om te toveren tot uw eigen heerlijke plek? Neem dan snel een kijkje op onze website of neem voor meer informatie contact met ons op. De Jong Natuursteen uw natuursteen specialist voor natuursteen buiten en binnen.
natuursteen vloeren

Trefwoorden: Natuursteen Buiten, Natuursteen Tegels, Natuursteen Terras, Natuursteen Vloer, Natuursteen Vloeren, Natuurstenen Terras, Natuurstenen Vloeren,

Contact De Jong Natuursteen

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share