Spoelbak natuursteen

Spoelbak natuursteen van De Jong Natuursteen

Door: De Jong Natuursteen  25-06-2009
Trefwoorden: Natuurstenen Spoelbak, Natuurstenen Wasbak, Spoelbak Natuursteen

In plaats van de welbekende keramische spoelbakken worden er tegenwoordig steeds vaker natuurstenen spoelbakken toegepast bij een granieten of een hardsteen aanrechtblad. Een Spoelbak Natuursteen kan onder het aanrechtblad worden ingebouwd, binnen de kast, of iets voor het aanrechtblad uitkomend.

Deze bakken kunnen op twee manieren worden gemaakt. N.l.: massief en verlijmd. De massieve bakken zijn kostbaarder dan de verlijmde bakken omdat deze uit een massief blok moeten worden gehaald. tevens is de kans niet ondenkbaar dat er een tint verschil ontstaat tussen het aanrechtblad en de spoelbak.

Indien een bak wordt verlijmd komt het materiaal uit dezelfde plaat of platen die ook voor uw werkblad worden gebruikt. Tevens is het mogelijk om toch een moderne afvoer te realiseren. Dus wel een ouderwets uiterlijk met de moderne gemakken van nu! Ook de ouderwetse bakken met tegeltjes onderin komen weer terug. Voor vragen, opmerkingen kom gerust bij ons langs, kijk voor meer informatie op www.dejongnatuursteen.nl

Trefwoorden: Natuurstenen Spoelbak, Natuurstenen Wasbak, Spoelbak Natuursteen, Wasbak Natuursteen,

Contact De Jong Natuursteen

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share