Abbaye Notre-Dame de Saint-Remy nu bij Bierwinkel.EU

Abbaye Notre-Dame de Saint-Remy nu bij Bierwinkel.EU van Bier-winkel.com Online Bier Kopen

Door: Bier-winkel.com Online Bier Kopen  21-04-2008
Trefwoorden: Speciaalbier, Witbier, Belgische Bieren

Rochefort is een onafhankelijke brouwerij. Rochefort is een trappistenbrouwerij. Dit houdt in dat de brouwerij onderhouden wordt door de broeders van de Trappistenorde in een echt klooster. De abdij Notre-Dame de Saint-Rémy te Rochefort werd gesticht in 1230. Ze behoort tot de Cisterciënzerorde der Strikte Observantie. Deze orde leeft van zijn werk en maakt van de gelegenheid gebruik om vele sociale noden te lenigen. Zo produceert ze reeds eeuwenlang haar TRAPPISTENBIER, dat zeer gerenommeerd is geworden. 

De Trappist van Rochefort is een bruin bier van hoge gisting. Het wordt gebrouwen en op flessen getrokken. De bescheiden omvang van de brouwerij maakt het de trappistenbroeders en hun medewerkers mogelijk om de productie perfect onder controle te houden.

Het artisanale karakter van het bier wordt door fijnproevers bijzonder op prijs gesteld! Het bier bestaat enkel uit natuurlijke producten: mout,bronwater,  hop en suiker en natuurlijk gist.

Trappistes Rochefort 10, Trappistes Rochefort 8, Trappistes Rochefort 6.

VOOR MEER INFO KIJK OP ONZE SITE.

Trefwoorden: Belgisch Bier, Belgische Bieren, Bier Bestellen, Bier Koop Je Online, Bier Kopen, Bierglas, Duits Bier, Engels Bier, Ierse Bieren, Lager Bier, Nederlands Bier, Spaans Bier, Speciaalbier, Trappist, Witbier,

Contact Bier-winkel.com Online Bier Kopen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share