Bier-winkel.com ook voor uw Relatiegeschenken

Bier-winkel.com ook voor uw Relatiegeschenken van Bier-winkel.com Online Bier Kopen

Door: Bier-winkel.com Online Bier Kopen  12-02-2008
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Kerstpakketten, Geschenken

In deze luxe uitgevoerde Pokerkist zitten officiele pokerchips en twee flessen prachtig bier van brouwerij Liefmans te Oudenaarde.
Uit geschriften van 1679 weten we dat de brouwerij meer dan 300 jaar oud is. Huisbrouwerij Liefmans is één van de weinige brouwerijen die nog natuurbier vervaardigen. De gisting gebeurt er in open gistkuipen. Vondel behaalde de gouden medaille op de World Beer Cup 2004 in zijn categorie. Dit zware, donkere bier is genaamd naar de beroemde dichter Joost van den Vondel, de prins der Nederlandse dichters, die in de gouden eeuw leefde van 1587 tot 1679. Is het toeval dat tijdens zijn overlijdensjaar de Liefmans brouwerij werd opgericht?

In deze Pokerkist zit het volgende bier:

Vondel fles á 75cl
Dit donkerbruine bier van hoge densiteit is gebrouwen met donkere caramelmouten en rijkelijk gekruid. De gisting neemt 1,5 maanden in beslag om de vele suikers om te zetten in alcohol en smaak. Het bier kan rechopstaand en op keldertemperatuur vele jaren bewaard worden. De complexe en aangename drop/toffeesmaak krijgt er dan een bijkomende toets van Madeira bij. Alcohol: 8,5 %

EEN GEDICHT OP DE TONG........

Met onze cadeauservice kunt u heel simpel iemand verrassen met een fantastisch bierpakket. Wij bezorgen het pakket op het door u gewenste adres. U kunt u persoonlijke tekst invullen en deze wordt geprint op onze speciale felicitatiekaart.

Trefwoorden: Bier Kopen, Biergeschenk, Biergeschenken, Geschenken, Kerstpakket, Kerstpakketten, Relatiegeschenken, Speciaal Bieren, Speciaalbier,

Contact Bier-winkel.com Online Bier Kopen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share