Bierbrouwerij de Eem nieuw bij Bier-winkel.com

Bierbrouwerij de Eem nieuw bij Bier-winkel.com van Bier-winkel.com Online Bier Kopen

Door: Bier-winkel.com Online Bier Kopen  12-02-2008
Trefwoorden: Speciaalbier, Bieren, Bierwinkel

Vol trots bieden wij u de bieren van bierbrouwerij de Eem aan. Peter de Ruijter en Ruud van Moorst al decennia lang gefascineerd door het product bier. Afgelopen week waren wij in gesprek met Peter. Peter spreek met veel passie en vol trots over hun bieren, en dat is ook te proeven. Peter verteld dat bieren steeds zoeter wordende, deze worden ons opgedrongen door enkele grote brouwerijen, met smaakvervlakking tot gevolg. voor Peter en Ruud was dit de aanleiding om de plannen voor een eigen traditionele brouwerij te verwezenlijken.

De bieren van Bierbrouwerij de Eem bevatten zowel zoete als bittere smaakcomponenten, aangevuld met een fruitig aroma, die we extraheren uit de hop en de gist.

Eem blond is een ambachtelijk gebrouwen bovengistend bier met nagisting op fles.
Dankzij het gebruik van drie moutsoorten en diverse aromatische hoppen, heeft dit bier een aangename frisse smaak. Dit bier is uitsluitend gebrouwen met mout, hop, water en biergist en bevat geen toevoegingen.
Eem blond drinkt U het best licht gekoeld (6-8 C) uit een droog bokaalglas. Het bier heeft nagisting op de fles en bevat een gistbodem. Gist is gezond en kan gewoon gedronken worden.

Eem bitter is een ambachtelijk gebrouwen bovengistend bier met nagisting op fles.
Het is een typisch droog en bitterig bier. Ondanks de bittertonen, is dit bier zeer toegankelijk voor de niet-bierkenner. Dit is mede te danken aan de fruitige en kruidige aroma’s, die in ruime mate aanwezig zijn.
Het liefst drinkt U “Eem bitter” op een temperatuur van 8-10 C.
Om de aroma’s optimaal te ervaren, raden wij U aan om een droog en bierschoon bokaalglas te gebruiken.

Dorst gekregen bestel nu bij bierwinkel.eu

Trefwoorden: Bier Geschenken, Bier Kopen, Bierbrouwerij de Eem, Bieren, Bierwinkel, Speciaal Bieren, Speciaalbier,

Contact Bier-winkel.com Online Bier Kopen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share