Brouwerij Slaapmutske nu bij Bier-winkel.com

Brouwerij Slaapmutske nu bij Bier-winkel.com van Bier-winkel.com Online Bier Kopen

Door: Bier-winkel.com Online Bier Kopen  05-03-2008
Trefwoorden: Bier, Speciaalbier, Bieren

Slaapmutske Tripel

Slaapmutske tripel is een goudblond bier van hoge gisting met hergisting op de fles. Voor het brouwen van dit bier wordt gebruik gemaakt van pilsmout en kleurmout. Het frisse aroma en de pittige, bitterige smaak worden bekomen door het gebruik van 2 sterk aromatische hopvariëteiten. De afdronk is moutig en vloeit uit in een aangenaam zachtbitter hopmondgevoel. De hergisting zorgt voor een fijne koolzuurpareling die de compacte stevige schuimkraag onderhoudt.

Slaapmutske Bruin

Slaapmutske bruin is een volmoutbier van hoge gisting met hergisting op de fles. De mooie dieprode kleur wordt bekomen door het gebruik van een combinatie aan verschillende kleurmouten. Door het gebruik van kleurmouten in combinatie met een toets van koriander wordt een volmondig, licht zoetig bier bekomen met een pittige, kruidige afdronk. De schuimkraag is compact en stevig en zorgt voor een romige bedekking van het licht parelende bier.

Slaapmutske Blond

Dit blond volmoutbier van hoge gisting en is hergist op de fles. De zachte, malse smaak wordt bekomen door het gebruik van pilsmout en tarwemout. Bij het uitschenken van het bier komt een fijn aromatisch hoparoma vrij. Dit frisse, licht citrusachtige aroma vloeit voort uit het gebruik van een zeer sterk aromatische Amerikaanse hopvariëteit. Slaapmutske blond heeft een aangename volmoutsmaak en een mooi afgerond mondgevoel. De afdronk is zeer zacht en aangenaam bitterig.

Dorst gekregen bestel nu bij bierwinkel.eu

Trefwoorden: Belgisch Bier, Belgischebier, Bier, Bier Kopen, Bierbrouwerij, Bieren, Bierwinkel, Online Bier Kopen, Speciaalbier

Contact Bier-winkel.com Online Bier Kopen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share