Nu bieren van Trappiste brouwerij La Trappe bij Bier-winkel.com

Nu bieren van Trappiste brouwerij La Trappe bij Bier-winkel.com van Bier-winkel.com Online Bier Kopen

Door: Bier-winkel.com Online Bier Kopen  23-02-2008
Trefwoorden: Speciaalbier, Bieren, Brouwerij

De gebrouwen bieren zijn:

La Trappe Bockbier Een uniek seizoensproduct, verkrijgbaar vanaf de herfst. De enige Trappistenbock en bovendien een bockbier dat nagist op de fles. Mooi diep rood van kleur met een licht bittere afdronk. La Trappe Bock heeft 7% alcohol.

La Trappe Witte Trappist Het eerste en enige Trappisten witbier ter wereld. Gebrouwen met zeer aromatische hopsoorten. Witte Trappist wordt niet gefilterd, niet gepastueriseerd en gist na op de fles. In tegenstelling tot de andere bieren van La Trappe moet de Witte Trappist koud worden gedronken. Een frisse dorstlesser met verfijnd karakter! Witte Trappist heeft 5.5% alcohol.

La Trappe Blond is een helder, sprankelend, doordrinkbaar Blond bier van hoge gisting. Typerend is het gebruik van hopsoorten waardoor het bier een zacht bittere afdronk heeft. Kenmerkend is de frisse doch aromatische geur. La Trappe Blond heeft 6.5% alcohol.

La Trappe Dubbel Mooi en authentiek met een warme, robijnrode kleur. Een tikkeltje zoet van smaak met een fris en zacht aromatisch karakter. La Trappe Dubbel heeft 7% alcohol.

La Trappe Tripel Krachtig, donkerblond en vol van kleur. De fruitige en bitterzoete smaak zorgt voor een bijzonder karakter. La Trappe Tripel heeft 8% alcohol.

La Trappe Quadrupel Het zwaarste bier van La Trappe met een prachtige amberkleur. De warme smaak is vol en mild. Een beetje zoet en aangenaam bitter. Een uniek bier dat zelfs op jaartal te rusten wordt gelegd in de kelders van de abdij voor een verdere rijping. La Trappe Quadrupel heeft 10% alcohol.

LA TRAPPE BIER KOPEN ? KIJK IN DE WEBSHOP VAN DE BIERWINKEL.

Trefwoorden: Abdij, Bier Kopen, Bieren, Brouwerij, Speciaalbier, Speciaalbieren, Trappist, Trappisten

Contact Bier-winkel.com Online Bier Kopen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share