TN Sloopwerken uit Scharsterbrug is méér dan slopen alleen

Door: TN Sloopwerken  24-03-2009

Maar bovenal draait het om vakmensen, die weten wat ze doen. TN Sloopwerken werd in 2002 opgericht. Sinds die tijd hebben we op allerlei gebied uitstekende referenties opgebouwd.

We regelen onder meer de benodigde vergunningen voor de sloop en demontage. Verder bent u in deskundige handen wat betreft opsporing en verwijdering van asbest. We doen aan asbestinventarisatie die tegenwoordig altijd verplicht is bij het aanvragen voor een sloopvergunning.
Maar ook de aanvraag voor het verwijderen van nutsvoorzieningen
kunnen we voor u regelen. We bieden dat van aanvraag tot oplevering in één pakket aan.
Voor een nog betere aansluiting op de vraag van de markt zijn we momenteel ook bezig met het opzetten van een containerservice. Daarmee kunnen we de klant nog beter bedienen.

TN Sloopwerken gaat milieubewust te werk. Nagenoeg al het sloopmateriaal wordt gebruikt voor nieuwe toepassingen. Hout bijvoorbeeld vindt zijn weg naar de spaanplaatindustrie. Dat is gunstig voor de klant, want de sloopprijs gaat omlaag. TN Sloopwerken staat garant voor een snelle afhandeling van opdrachten. We hebben veiligheid en een gezond milieu hoog in het vaandel staan.

Kortom, TN Sloopwerken is méér dan slopen alleen.