leveren van zeilen van eenheidsklassen zoals oa. de polyvalk, optimist en laser

Door: Go-Sails  05-09-2012
Trefwoorden: Kwaliteit, friesland, Vakantie

 De polyvalk is de meest voorkomende open zeilboot die u op de nederlandse wateren ziet. Het zeildoek wat wordt gebruikt voor de zeilen van de polyvalk is van Bainbridge, genaamd Blue Water Cruise Dacron (BCD). Dit zeildoek is speciaal ontworpen door Bainbridge om tegen de harde wind, het zoute water en de felle zon van de Caribbean te kunnen. Het is een sterk product welke verscheidene jaren van intensief gebruik kan hebben en wordt daarom juist gebruikt in de zeilboot verhuur in de Caribbean, en dus ook uiterst geschikt voor de Europese wateren.

De Optimist School is een zeil wat speciaal ontworpen is voor de zeilscholen/verhuur. Het zeil is voorzien van een tunnel, wat men over de mast heen schuift. Een andere verandering aan het zeil is dat u het zeil niet meer aan de giek hoeft vast te maken d.m.v. een touw wat steeds door het zeil en om de giek heen moet. U hoeft alleen maar het eind van het zeil vast te maken aan de giek, en klaar! Dit alles bespaart u natuurlijk veel tijd, zeker als u meerdere optimisten moet optuigen!Andere veranderingen aan het zeil zijn dat er geen raam meer in het zeil zit en zeillatten. Dit zijn nu juist de onderdelen die onder invloed van intensief gebruik het eerst kapot kunnen gaan. Voorheen werden de zeilen gemaakt van BCD140 en momenteel van BCD160 (Blue water Cruise Dacron), een zwaarder zeildoek. Dit alles maakt de Optimist School zeil van Go-Sails tot een zeer duurzaam product. Het is makkelijk en snel op te tuigen. Kortom een zeer gebruiksvriendelijk zeil voor zeilscholen, verhuurbedrijven en particulieren!

Trefwoorden: Boot huren, Dagje Uit, Duurzaam, friesland, Gaffel, gebruiksvriendelijk zeil, Goedkope, Intensief, Kwaliteit, Laser, Licht, Modern, Mooi, Optimist, optimist verhuurbedrijven en optimist zeilscholen, optimistzeil kopen, optimistzeil met hoes, optimistzeil met tunnel, polyvalk grootzeil met twee snelreven, polyvalk rolfok, polyvalk rolfok met UV band, polyvalk verhuur, polyvalk verhuurbedrijven, polyvalk zeilers, polyvalk zeilscholen, Prijs, Techniek, topkwaliteits zeil optimist, topkwaliteits zeil polyvalk, Uv, Vakantie, Vakanties, Water, Weekendje Weg, Winnaar, Winnen, Zeil, Zeilboot Verhuur, Zeilbootverhuur,