Fotobehang is de nieuwste trend

Fotobehang is de nieuwste trend van Vriesia Schildersgroep

Door: Vriesia Schildersgroep  31-07-2009

De Vriesia Schildersgroep komt nu met iets nieuws: fotobehang. Fotobehang is momenteel de trend. Nu is er de combinatie van meerdere foto’s in één ontwerp. Ook is sinds kort de combinatie van foto’s en teksten mogelijk! Kijk op www.vriesiaschildersgroep.nl voor de verschillende mogelijkheden.

De Vriesia Schildersgroep biedt u eindeloos veel mogelijkheden met Eijffinger fotobehang. Nieuw is de combinatie van meerdere foto’s in één ontwerp, en de combinatie van foto’s en tekst. Het Eijffinger fotobehang is geschikt voor woonkamers, eetkamers en slaapkamers. Maar ook zullen de wanden in restaurants of cafés veel aandacht en bewondering krijgen! Kortom, de ideale manier om een ruimte een speciale sfeer mee te geven.

Fotobehang van de Vriesia Schildersgroep biedt de mogelijkheid een wand te maken met een natuurafbeelding met daarop een mooi gedicht over de natuur. Ook een favoriet citaat of songtekst heeft kan prachtig worden verwerkt in fotobehang. Zo wordt iedere woon- of werkruimte persoonlijk.

Kijk oor meer informatie over het Eijffinger fotobehang en sfeerimpressies van wanden met fotobehang op www.vriesiaschildersgroep.nl