Dru Yoga

Door: Yoga4U  13-11-2011
Trefwoorden: Begeleiding, Yoga, Yoga Lessen

Bij Dru yoga wordt een vloeiende, zachte vorm van yoga gedoceerd. Deze yogavorm heeft een diep ontspannende werking, die heilzaam is voor het hervinden of behouden  van de balans tussen lichaam, hart en geest.

De lessen bestaan uit een vloeiende yogareeks, waarmee blokkades in de energiehuishouding opgeheven kunnen worden. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van klassieke yogahoudingen en eenvoudige ademhalings- en visualisatieoefeningen, gevolgd door een diepe ontspanning.

Trefwoorden: Begeleiding, Dru Yoga, Yoga, Yoga Centrum, Yoga Lessen

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Yoga4U

12-11-2011

Yin Yoga

Het effect van Yin yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. Het beweeglijker maken van bindweefsel zegt iets over het bereiken van meer mobiliteit en flexibiliteit in de gewrichten van het lichaam. Actiever maken van bindweefsel zegt iets over het verbeteren van weerstand en de energetische gesteldheid, en indien van toepassing, een sneller herstel na fysieke of mentale problemen.


12-11-2011

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga geeft sterke, lenige en soepele spieren, bevordert de concentratie, de ontspanning en een diepe ademhaling. Daarnaast verhoogt het je weerstand, vitaliteit en krijg je meer energie!


12-11-2011

Power Yoga

Door met enige regelmaat aan Power Yoga te doen zullen er al snel diverse veranderingen bij de beoefenaar merkbaar worden. Zo wordt het lichaam leniger en krachtiger, verbetert de lichaamshouding, krijgt men meer energie, vindt er reiniging van het lichaam plaats en kan er meer innerlijke rust ontstaan. Bijkomend verschijnsel is veelal ook het kwijtraken van overtollige kilo´s.


11-11-2011

Yin Yoga Teacher Training

1e Yin Yoga docenten opleiding in Nederland!!