Easy Flow Yoga

Door: Yoga4U  12-11-2011
Trefwoorden: Begeleiding, Persoonlijke Ontwikkeling, Yoga

Easy Flow Yoga is een zachtere vorm van yoga en ligt qua intensiteit tussen Poweryoga en Hatha yoga in. De verschillende houdingen lopen vloeiend in elkaar over en de ademhaling staat centraal. Het tempo van de Easy Flow Yogales ligt lager dan het tempo van de Power Yogales.

Trefwoorden: Begeleiding, Easy Flow Yoga, Persoonlijke Ontwikkeling, Power Yoga, Yoga, Yoga Lessen,

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Yoga4U

13-11-2011

Dru Yoga

Regelmatige beoefening maakt het mogelijk blokkades op elk niveau op te ruimen en kan het welzijn van iedereen bevorderen, ongeacht leeftijd of (gezondheids) conditie.


12-11-2011

Yin Yoga

Het effect van Yin yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. Het beweeglijker maken van bindweefsel zegt iets over het bereiken van meer mobiliteit en flexibiliteit in de gewrichten van het lichaam. Actiever maken van bindweefsel zegt iets over het verbeteren van weerstand en de energetische gesteldheid, en indien van toepassing, een sneller herstel na fysieke of mentale problemen.


12-11-2011

Power Yoga

Door met enige regelmaat aan Power Yoga te doen zullen er al snel diverse veranderingen bij de beoefenaar merkbaar worden. Zo wordt het lichaam leniger en krachtiger, verbetert de lichaamshouding, krijgt men meer energie, vindt er reiniging van het lichaam plaats en kan er meer innerlijke rust ontstaan. Bijkomend verschijnsel is veelal ook het kwijtraken van overtollige kilo´s.


11-11-2011

Yin Yoga Teacher Training

1e Yin Yoga docenten opleiding in Nederland!!