Lezing: What the bleep do(n't) we know?!

Door: Yoga4U  08-06-2012
Trefwoorden: Begeleiding, Workshops, Personal Coaching

Ons lichaam heeft een groot zelfherstellend vermogen. De kunst is om dit vermogen wakker te schudden. In deze lezing wordt u bekend gemaakt met het begrip:het zelfherstellend vermogen van de cellen in uw lichaam, en hoe dit in relatie staat met energie en energetische velden.
Hier in het westen wordt gezondheid steeds meer benaderd vanuit verschillende hoeken. De bekende westerse medische kennis wordt meer en meer aangevuld met de eeuwenoude kennis vanuit de energetische leer. Emrik Suichies verbindt in deze lezing deze kennis met elkaar. Dit om meer duidelijkheid te scheppen op wat emoties, gevoelens en gedachten voor uw gezondheid en welzijn betekenen. Aanvullend wordt u bekend gemaakt met de miHealth, een apparaat dat het zelfherstellend vermogen van de mens stimuleert. Eerder was dit apparaat alleen verkrijgbaar voor professionals maar sinds kort is er ook een consumentenversie beschikbaar. Hierdoor kan een ieder op eenvoudige wijze zijn eigen zelfherstellend vermogen ondersteunen. 
Datum: 12 juni
Tijd: 17.00 uur tot 19.00 uur
Kosten €25,00 (€20,00 voor leden)  

Trefwoorden: Begeleiding, Personal Coaching, Workshops

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Yoga4U

Workshop Yin, Yang & Klank van Yoga4U thumbnail
06-07-2012

Workshop Yin, Yang & Klank

Op 21 juli organiseert Yoga4U de workshop Yin, Yang & Klank. Dit is een combinatie van Yin Yoga, een zachte rustige vorm van yoga, en Yang Yoga een wat meer dynamische, actieve vorm van yoga. Tijdens de workshop worden beide vormen afgewisseld om tot een diepe ontspanning te komen en om in contact te komen met jezelf zoals je werkelijk bent. De klanken worden toegevoegd door Tiny van Kooten, zij zal de workshop afsluiten met een speciale klankschalen massage.


08-06-2012

Workshop Yin & Meditatie

Exclusieve workshop met Janet Lau (Hong Kong) Je bewust worden van je lichaam, je gedachten en emoties. Met behulp van Yin yoga houdingen en verschillende methoden van meditatie gaan we de wortels van onze emoties verkennen. Leren om voor ze te zorgen zonder ze te onderdrukken en ze te verwaarlozen. Onze emoties laten uitgroeien tot onze leraar in plaats van ze een obstakel te laten worden in ons leven.