Power Yoga

Door: Yoga4U  12-11-2011
Trefwoorden: Begeleiding, Yoga, Power Yoga

Power Yoga is de westerse variant van de Ashtanga (Vinyasa) Yoga.
Power Yoga is een actieve en krachtige vorm van yoga waarbij zowel lichaam als geest versterkt worden.
Power Yoga kenmerkt zich door het achter elkaar uitvoeren van een serie asana’s (yoga houdingen), waarbij de docent de vrijheid heeft om eigen variaties in de houdingen toe te passen.
Door het achter elkaar uitvoeren van de asana´s ontstaat er een ‘flow’ van bewegingen.
Dit gaat samen met een bepaalde vorm van ademhaling de zgn ujjayi ademhaling en het aanspannen van bandha´s (energiesloten) in het lichaam.
De vloeiende bewegingen, in combinatie met de gecontroleerde ademhaling en het aanspannen van de bandha´s activeren de energiestromen in je lichaam.

Trefwoorden: Begeleiding, Easy Flow Yoga, Power Yoga, Yoga, Yoga Lessen,

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Yoga4U

13-11-2011

Dru Yoga

Regelmatige beoefening maakt het mogelijk blokkades op elk niveau op te ruimen en kan het welzijn van iedereen bevorderen, ongeacht leeftijd of (gezondheids) conditie.


12-11-2011

Yin Yoga

Het effect van Yin yoga-houdingen is een flexibeler, energetisch stabieler, beweeglijker en uiteindelijk sterker lichaam. Het beweeglijker maken van bindweefsel zegt iets over het bereiken van meer mobiliteit en flexibiliteit in de gewrichten van het lichaam. Actiever maken van bindweefsel zegt iets over het verbeteren van weerstand en de energetische gesteldheid, en indien van toepassing, een sneller herstel na fysieke of mentale problemen.


12-11-2011

Easy Flow Yoga

Easy Flow Yoga geeft sterke, lenige en soepele spieren, bevordert de concentratie, de ontspanning en een diepe ademhaling. Daarnaast verhoogt het je weerstand, vitaliteit en krijg je meer energie!


11-11-2011

Yin Yoga Teacher Training

1e Yin Yoga docenten opleiding in Nederland!!