Workshop Yin & Meditatie

Door: Yoga4U  08-06-2012
Trefwoorden: Begeleiding, Workshops, Persoonlijke Ontwikkeling

Exclusieve workshop met Janet Lau (Hong Kong)
Misschien krijg je, wanneer je denkt aan het woord meditatie het beeld voor je van een rustig persoon die uren lang stil zit in een voor velen onmogelijke lotus houding… Wees gerust, eigenlijk is meditatie niets anders dan aanwezig zijn in het hier en nu. Zittend, lopend of tijdens een zwetende Ashtanga sessie, als je maar met liefdevolle aandacht aanwezig bent.  In deze workshop draait alles om aanwezigheid in het nu. Je bewust worden van je lichaam, je gedachten en emoties. Met behulp van Yin yoga houdingen en verschillende methoden van meditatie gaan we de wortels van onze emoties verkennen. Leren om voor ze te zorgen zonder ze te onderdrukken en ze te verwaarlozen. Onze emoties laten uitgroeien tot onze leraar in plaats van ze een obstakel te laten worden in ons leven.
Datum: 21 juni
Tijd: 19.00 uur tot 21.30 uur
Kosten: €25,00 (€20,00 voor leden)
Docenten: Janet Lau & Emrik Suichies

Trefwoorden: Begeleiding, Personal Coaching, Personal Yoga, Personal Yoga Training, Persoonlijke Ontwikkeling, Spirituele Groei, Stress, Workshops, yin yoga, Yinyoga, Yoga,

Contact Yoga4U

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Ander nieuws en updates van Yoga4U

Workshop Yin, Yang & Klank van Yoga4U thumbnail
06-07-2012

Workshop Yin, Yang & Klank

Op 21 juli organiseert Yoga4U de workshop Yin, Yang & Klank. Dit is een combinatie van Yin Yoga, een zachte rustige vorm van yoga, en Yang Yoga een wat meer dynamische, actieve vorm van yoga. Tijdens de workshop worden beide vormen afgewisseld om tot een diepe ontspanning te komen en om in contact te komen met jezelf zoals je werkelijk bent. De klanken worden toegevoegd door Tiny van Kooten, zij zal de workshop afsluiten met een speciale klankschalen massage.


08-06-2012

Lezing: What the bleep do(n't) we know?!

Hier in het westen wordt gezondheid steeds meer benaderd vanuit verschillende hoeken. De bekende westerse medische kennis wordt meer en meer aangevuld met de eeuwenoude kennis vanuit de energetische leer. Emrik Suichies verbindt in deze lezing deze kennis met elkaar.